Ο Μέγας Χτυπημένος του Καλοκαιριού

Χρωστάω δύο κουβέντες, απλές και κατανοητές, όχι τίποτα πανεπιστημιακές μελέτες. Για την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, από την κυβέρνηση. Μόνο οι εμβολιασμένοι σε υπαίθρια κλαμπ και μπουζούκια.

Εύκολα την χαρακτηρίζεις τεράστια σε ένταση και έκταση καταστροφή, που μοιάζει με αυτές που αναφέρονται στη Bίβλο. Ως παράδειγμα της βιβλικής καταστροφής, στο σύμπαν των τραγουδιστών, καλλιτεχνιών, νύκτας εν γένει, εμφάνισε, για πρώτη φορά το Tsipas Blog, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Ηλία Βρεττό. Οι οποίοι, σε δύο ώρες, μόλις σε τόσο λίγο, είδαν να καταστρέφεται μπροστά στα μάτια τους, ως χάρτινος και ψεύτικος πύργος, η κάθε τους λέξη, σκέψη και κίνηση, στην προετοιμασία τους, την σκληρή και την απαραίτητη για την ψυχολογία και την τσέπη τους, που ήρθε μετά από παραπάνω χρόνο, που ήταν σαν τα φαντάσματα. Το τηλέφωνο τους χτύπησε και άκουσαν “φέρτε πίσω τις προκαταβολές, άκυρη η συναυλία, μικρή και μεγάλη, του καλοκαιριού. Δεν βγαίνει με τίποτα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σήμερα, στην εξέλιξη του έργου, που για να το νιώσεις, πρέπει να το δεις, να το ζήσεις, παράδειγμα και άλλο δίνω. Τον Θοδωρή Φέρρη. Ο μεγάλος χαμένος, χτυπημένος, όλου αυτού του μπερδεμένου, δύσκολου, πολύπλοκου, διακριτού στις πολλές χοντρές ατέλειες του… είναι αυτός. Δεν το υπονοώ, το λέω ξεκάθαρα. Θα ήταν ο πρώτος από όλους φέτος το καλοκαίρι, ο ρέκορντμαν, η ναυαρχίδα της Panik Records, με 30 εμφανίσεις, ήδη κλεισμένες μέχρι τις 15 Αυγούστου, τέλειες και σίγουρα γεμάτες.

Αλλά τα μέτρα, τα έστειλαν στο στράφι. Τα περισσότερα τουλάχιστον.

Αυτά βλέπεις και δεν είσαι σίγουρος αν στο τέλος του μήνα, θα εμφανιστεί ξανά στην Πάτρα (Volcano) και μάλιστα για 2 βράδια, που λένε οι προχωρημένες κουβέντες. Στα καλά προχωρημένο ρεπορτάζ του Tsipas Blog.

Διαβάστε επίσης : Οι συμφωνίες της Νύκτας, με βάση τα τωρινά, στον αέρα όλες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.