Υμνούν και δοξάζουν τον Μητσοτάκη, που με το ίδιο κοροιδηλίκι, για δεύτερο καλοκαίρι, αφήνει χωρίς μεροκάματο την τελειωμένη ήδη Νύκτα !

‘Έρχονται ! Το διάβασα στα πρωτοσέλιδα, με μεγάλα γράμματα το προαναγγέλουν. Ποια έρχονται ; Τα νέα μέτρα στην εστίαση και την διασκέδαση, ποια άλλα! Ε, αφού συμφώνησε με την ομαδάρα των λοιμωξιολόγων, ο υποτίθεται δεξιός Μητσοτάκης, ο νικητής των εκλογών του 2009, στις 7 Ιουλίου…θα έρθουν, άλλος δόμος δεν υπάρχει. Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους και μόνο για καθήμενος. Έρχονται από την Παρασκευή 16 Ιουλίου.! Το είπαμε αυτό, πάλιωσε.

Ναι, συμφωνώ, πράγματι έρχονται. Αλλά δεν χρειάζεται να πανηγυρίζεις κιόλας. Γιατί το ένα και το άλλο πρωτοσέλιδο, αυτό δεν θα στο πουν, θα το κρατήσουν μυστικό. Ότι τα μέτρα ήρθαν, έρχονται, είναι στο δρόμο, και δεν θα πεις ότι θα σταματήσουν την κατρακύλα της νύκτας. Δεν. Θα συνεχιστεί η κατηφορική της πορεία, με δεκάδες ακυρώσεις προγραμματισμένων εμφανίσεων γνωστών τραγουδιστών. Δεν προλαβαίνουν να σηκώσουν το τηλέφωνο τους, Αργυρός, Βρεττός και πολλοί άλλοι, που ακούνε ότι η υπεροχή κυβέρνηση της ΝΔ, με μπροστάρη τον Μητσοτάκη, που στα γκάλοπ φαίνεται να μην πέφτει, αλλά μην τα πιστεύετε αυτά, τα έφτιαξε για μια άλλη φορά έτσι, ώστε το έργο να μην βγαίνει με τίποτα. Γι αυτό οι διοργανωτές ζητάνε πίσω τις προκαταβολές που τους έχουν δώσει, και άλλες πληρωμένες, κανονικές παραγγελιές, που θα πλαισίωναν την εμφάνιση τους, και από την οποία, πλήθος κόσμου θα επέστρεφε στο μεροκάματο μετά από πολύ πολύ καιρό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε, αυτά στα λέει το Tsipas Blog, όχι οι φυλλάδες, που απευθύνονται στη πιο πορωμένη αδελφότητα του βαρεμένου οπαδού. Απ’ αυτήν ζούνε, μ’ αυτήν έχουν καθημερινό ”διάλογο”. Αυτή είναι η πελατεία τους. Φοβερό το κοροϊδιλήκι, με το οποίο υμνούν και δοξάζουν την ομαδάρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτός υπογράφει και τα… φέρνει- δεν τα κρατάει εκεί που βρίσκονται, στο συρτάρι του, μέχρι να βγει το καλοκαίρι- διότι κατάλαβε με τι ανύπαρκτους και φοβιτσιάριδες έχει να κάνει. Για ποιους μιλάω έτσι; Για το πλανήτη της Νύχτας, ποιους άλλους.

Διαβάστε επίσης : Killer Μητσοτάκης : Το γήπεδο Νύχτα, μόνο για εμβολιασμένους και από Τώρα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.