Μεταγραφή στο κλαμπ των παντρεμένων ο Mr Patra Goal

Πρώτο θέμα στην Πάτρα. Στα ΜΜΕ τα αθλητικά. Κι όχι μόνο! Ο γόμος του αθλητικογράφου και ιδιοκτήτη του Patragoal, Αποστόλη Νικολόπουλου, το πρωί της Κυριακής, στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού.

Ποιο είναι το πρόσωπο, που σύμφωνα με τους παρατηρητές, εκτιμητές, αναλυτές, τέλος πάντων όσους έχουν βαρύνουσα γνώμη, αφού πρώτα του «έκλεψε» την καρδιά, και, τελικά, τον πήρε μεταγραφή. Από τον κλαμπ των εργένηδων, σε αυτό των παντρεμένων ; Η Μαρία Ανδριοπούλου, με την οποία είχε γνωριστεί όταν ήταν ακόμη παιδί και εκ τότε είναι αχώριστο ζευγάρι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι τους, βρέθηκαν δίπλα στο αγαπημένο ζευγάρι, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και τους ευχήθηκαν να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η συνέχεια δόθηκε στο «Κτήμα Διαμαντής» και φυσικά στο τραπέζι δεν επιτράπηκαν οι χοροί, λόγω των νέων μέτρων για τον covid με τους υπεύθυνους να το ανακοινώνουν στους καλεσμένους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.