Οι συμφωνίες της Νύκτας, με βάση τα τωρινά, στον αέρα όλες

Χειμώνας, με το καλό, δεν αργεί να φτάσει. Το απόλυτο, διαχρονικό δίδυμο Βίσση – Βανδή, θα ενωθεί για πρώτη φορά και αυτό θα γίνει στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου. O τεράστιος Γιάννης Πάριος μαζί με την ιδιαίτερα ανεβασμένη Νατάσα Θεοδωρίδου, θα τους δούμε στο μόνιμο σπίτι του Κώστα Μπερτάκη, το Teatro, ενώ στο εξοχικό του (Fantasia) θα έχει τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο πραγματικός νικητής του Survivor, Τριαντάφυλλος, πέρασε την πόρτα του Γιάννη Τσακουμάκου και αυτός προσανατολίζεται στον να τον βάλει με τους υποστηρικτές του “η διασκέδαση κάνει στροφή στην δεκαετία των 00s”, Καίτη Γαρμπή- Διονύση Σχοινά. O Ρέμος, στην πλήρως ανανεωμένη και ανακαινισμένη Ιερά Οδό, ξεκάθαρα θα πάει να ξεπεράσει τον Νίκο Βέρτη. Ο Θοδωρής Φέρρης, που συνεχώς τα καταφέρνει όλο και ψηλότερα, θα συνεχίσει να είναι μόνιμος κάτοικος στο Ρομέο. Ερωτηματικό στο τι θα βάλει ο Πετρελαίας Μπάμπης Ρέγγας στην Αυτοκίνηση.

Και λοιπόν; Να βγούνε οι εμπλεκόμενοι των ιστοριών αυτών, στα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τα site και να μιλήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες και πινελιές, να πανηγυρίσουν, για τις δουλειές τους, τις χειμερινές ; Να το θεωρήσουν ως δεδομένο και απολύτως σίγουρο, που έχουν ήδη δώσει χέρια με τον Α…Β…Γ…Ω επιχειρηματία-μαγαζί, που έχουν λάβει την πρώτη προκαταβολή από τώρα; Τι να κάνουν, πως να συμπεριφερθούν, τι στάση να κρατήσουν, νίκης, ή ότι να ‘ναι και ό,τι να ΄ναι ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η απάντηση από το Tsipas Blog. Αυτό που ο ένας και ο άλλος τραγουδιστής, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό μεροκάματο, για τον δύσκολο χειμώνα, είναι μια ιστορία στον αέρα. Δεν σημαίνει τίποτα. Απολύτως τίποτα, αυστηρώς τίποτα, τον καπελώσουν κυβέρνηση, Κορονοϊός ο παλιός και ο καινούργιος (Δέλτα). Δυστυχώς, το 60% χωρητικότητα στους κλειστούς χώρους της Νύκτας και μόνο με εμβολιασμένους, καθιστούν, είναι ο ορισμός της “σίγουρης αποτυχίας” τα σχήματα όλα τα παραπάνω που αναφέραμε, δηλαδή να ανέβουν. Για να μη λέμε πολλά, δεν βγαίνει το έργο. Απεναντίας, αν στα μαγαζιά, δοθεί και επισήμως η δυνατότητα αποθήκευσης στο 85%, όπως τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, που μάλλον έτσι θα πάει, έτσι να το ξανασυζητήσουμε.

Μάγκες μου, κυβερνητικοί, συμμορφωθείτε. Πάψτε τα αλλόκοτα, τα απειλητικά και καθίστε να σκεφθείτε την μεγάλη αξία της νυχτερινής διασκέδασης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.