Νέα βόμβα Λου! Ανακοίνωσε και “Αποθέωση” και ήδη πολλοί ονειρεύονται το χρώμα του μωβ

Το είχαμε ακούσει. Κατανοητό. Και περίμενες την επιβεβαίωση. Και αυτή ήρθε. Και την είδες και πάλι, για ακόμη μια φορά, το διαβάσεις στις σελίδες του βιβλίου, που ξεκίνησε να γράφει στο facebook, πριν 20 μήνες. Λέμε. Και μας δείχνει, σε ολόκληρο τον πλανήτη νύχτα, πως ικανός είναι για όλα, για πράγματα μεγάλα, για τα πιο μεγάλα, πως ο ουρανός είναι το ταβάνι του. Πως κάνει την υπόσχεση του, πάντα πράξη.

Κάνω τις σκέψεις αυτές και με το μπαρδόν να μην θεωρηθεί ότι πουλάω δουλοσύνη, με αφορμή πως ο Παναγιώτης Λου, ή σκέτο Λου, αρκεί, ανακοίνωσε πως απέκτησε και το ιστορικό νυχτερινό κέντρο Αποθέωση. Και με πιθανότητές πολλές, να έχει βάλει στο λογαριασμό 4 στέκια, από Σεπτέμβρη..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο σχετικό στιγμιότυπο οθόνης, στα social media, κυκλοφορεί η σχετική είδηση, και λίγες μόνο ώρες αρκούσαν, για να γίνει viral, σημείο αναφοράς. Που προκαλεί τρέλα και ήδη κάποιοι ονειρεύονται ανά εβδομάδα, το χρώμα του μοβ, που έχει το 500αρικο, σε περίπτωση που συνεργαστούν μαζί του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης :

Αυτός ο Λου θα μας τρελάνει ! Αγόρασε την μερσεντές του Μίχαλου
Τα απίστευτα χθες στο W – Περισσότερο από τον Stan, πούλησε ο ΛΟΥ – Όλοι επάνω του, όλοι να τον καλοπιάσουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.