Αυτός ο Λου θα μας τρελάνει ! Αγόρασε την μερσεντές του Μίχαλου

Κωνσταντίνος Μίχαλος - Παναγιώτης Λου

Το έργο είναι γνωστό και πολυμεταχειρισμένο από τα παλιά τα χρόνια. Τα αρχαία. Και για να είμαστε ακριβείς από τότε πριν αρχίσει να γράφεται η Ιστορία…

Ο αρχηγός του έργου είναι αυτός που έχει το πακέτο. Όλοι οι Αρχηγοί της Ιστορίας ήταν πακεταρισμένοι. Το ίδιο και τo φαινόμενο, ο Λου, ο αρχηγός του W. Σε αντίθεση με άλλους, αυτός δεν μας λέει, μας το δείχνει με πράξεις χειροπιαστές, μεγάλες. Και έτσι, πείθει τον κόσμο όλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα με την νυχτερινή εταιρία W, και όλα αυτά τα απίστευτα που έχει κάνει και ετοιμάζει ακόμη περισσότερα. Προχώρησε σε ανανέωση του αυτοκινήτου του. Και δείτε τι αγόρασε. Τη Mercedes, που είχε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Ο οποίος 6 Αυγούστου 2021, κι ενώ βρισκόταν στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι, έπαθε ανακοπή.

Όλα και όλα, δύο, τρία τέτοια, υπάρχουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Τα απίστευτα χθες στο W – Περισσότερο από τον Stan, πούλησε ο ΛΟΥ – Όλοι επάνω του, όλοι να τον καλοπιάσουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.