Τα απίστευτα χθες στο W – Περισσότερο από τον Stan, πούλησε ο ΛΟΥ – Όλοι επάνω του, όλοι να τον καλοπιάσουν

Μου το έστειλε ο υπογράφων ως Λεόντιος, οι πληροφορίες του οποίου, όποιος δεν τις διαβάζει στα σοβαρά, αμαρτάνει. Βαριά η λέξη, αλλά είναι η κατάλληλη: 

Φαινόμενο απίστευτο. Ανεπανάληπτο. Που να το πεις και να σε πιστέψουν. Στα χρονικά της νύχτας, δεν έχει ξανά γίνει, δεν το έχουμε ξαναδεί. Ποιο ; Επιχειρηματίας, να φιλοξενεί τραγουδιστή. Και μάλιστα, όχι κάποιον τυχαίο, της σειράς, αλλά επώνυμο και σουξεδιασμέμνο. Να πω μόνο ότι συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια με τον Κώστα Μπερτάκη. Την κυβέρνηση της νύχτας. Και αντί με τα γαρύφαλλά, να λούσουν αυτόν, όχι έλουσαν τον διοργανωτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η πρώτη φορά ήταν χθες. Που ; Στην εμφάνιση του Σταν. Στην Πάτρα, στην παραλιακή του Ρίου, στην εμπορική επιχείρηση, στο νυχτερινό κλαμπ W. Που συνέπεσε με το τέλος της 20μηνης ταλαιπωρίας του ιδιοκτήτη του, με το παρατσούκλι Λου.

Σύμφωνοι. Και έτσι να έγιναν τα πράγματα. Εννοώ να δικαιωθεί στις πληροφορίες του ο Λεόντιος. 

Τι είναι, ρε, αυτός ο Λου. Και να πουλήσει πολύ περισσότερο από τον Σταν; Να πάρει αυτός τις εντυπώσεις. Φίρμα είναι. Και αέρας φρέσκος είναι και μυρωδάτος.. Και που εκπροσωπεί το καινούργιο, το μέλλον. Καμία σχέση με τα παλιά. Δεν πουλάει φούμαρα αυτός και αέρα. Πουλάει κάτι χειροπιαστό. Τρέλα ατελείωτη και που βάζει σε μια βαθιά και…χωμάτινη τσάντα το χέρι και το πιο τρελό σου όνειρο, το κάνει πραγματικότητα. Και που ο σκοπός της εμπλοκής του με το W, το Ma Cocot, και όποια αλλά μαγαζιά ακολουθήσουν. Που θα ακολουθήσουν. Δεν είναι να βγάλει, δεν περιμένει αυτά αυτά. Είναι ο κόσμος να περάσει καλά. Αυτός τη τρέλα του κάνει. Καταλάβατε ; Καταλάβαμε να πείτε.

Οφείλεις Τσίπας Μπλοκ να πεις και το άλλο, γιατί ο οπαδός που σε διαβάζει, δεν ζει στον κόσμο του. Ζει στον δικό σου κόσμο. Κάποιοι από τους πελάτες, πανέξυπνοι και παίκτες, χθες στο W. Με την παρουσία τους, σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο. Την ζημιά σε λουλούδια, στον Λου, η ξεκάθαρη εξήγηση είναι μια. Του έκαναν άνοιγμα για συμμαχίες και μαζί δουλειές. Αυτό του είπαν, κι ας μη του το είπαν.

Να δεις και τα story που ανέβασαν στo ινσταγραμ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα: ΛΟΥ is back και η οικογένεια πρώτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.