ΛΟΥ is back και η οικογένεια πρώτα

Το σημαντικότερο κύτταρο, που μπορείς να βρεις στην κοινωνία, είναι η οικογένεια..Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, με τέτοια μεγάλη αξία, όσο αυτή. Μόνο αυτή. Και έχω βαρεθεί τον κάθε χάλια, που εμφανίσθηκε χθες στην πιάτσα, να τον ακούω να λέει το άλλο, το κάτι άλλο. Δεν επιβάλει κάτι με το ζόρι το Τσίπας Μπλοκ. Αλλά αυτή δεν προσωπική εκτίμηση. Ναι, βέβαια, το σημαντικότερο εύρημα του ανθρώπου, και δεν γεννήθηκε σήμερα…Και η οποία, δεν φτιάχνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Θέλει διαρκή αγώνα, κατανόηση υπομονή, και το πιο βασικό της συστατικό, την Αγάπη. Ατελείωτη αγάπη. Λέγεται οικογένεια.

Δεν μιλάμε προσωπικά. Το είπαμε. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Παναγιώτης Λου, ή σκέτο φαινόμενο Λου. Αυτός που στην νύχτα της Πάτρας, έχει τα μαγαζιά Ma Cocote- W.Rio και είναι στο φόρτε να τα πάρει όλα, σε βάθος 10ετίας. Τελείωσε οριστικά η ταλαιπωρία που έζησε για πολλές νύχτες και ημέρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πότε ακριβώς; Σήμερα. Γύρισε πίσω και οι πρώτοι που έτρεξε να χωθεί στην αγκαλιά τους.. είναι τα παιδιά και η γυναίκα του. Στην οικογένεια του.

Αυτούς πρώτα, αύριο η συνεργάτες του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.