Φάκελος «Φασισμός στην παραλιακή» : Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου, θα αποφασίσει – Τα καλά παιδιά, μια μικρή παράταση – Συνέχεια στην τιμωρία για τους μάγκες – Παραμένει στην κόντρα ο «Βασιλάς» Σταθοκωστόπουλος και το Bolivar – Ο ρόλος του Τσίπας Μπλοκ και γιατί το λένε…πράκτορα

Πριν αρχίσω, να πω ότι το συγκεκριμένο σίριαλ δείχνει κακόγουστο, ξεπερασμένο, προσβλητικό, βαθιά προβληματικό, αναχρονιστικό και εμετικό. Είναι κατάλληλο άνω των 18 ετών. Δηλαδή μόνο παιδιά άνω των 18, μπορούν να το παρακολουθούν. Υπάρχει λόγος. Φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι, μέλη της οικογένειας τους, όλοι! Τελικά και οι ίδιοι, εκεί που πάνε να πάρουν μια ανάσα, τρώνε την κατραπακιά και πάνε πάλι κάτω. Και σκέφτονται τι θα απογίνουν, πως θα τα βγάλουν πέρα οικονομικά. Σωστά; Ναι, ακριβώς.

Μετά απ’ όλα όσα έχουν γίνει, την πανδημία του κορονοϊού, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ευλογιά των πιθήκων, την επισιτιστική κρίση, την ακρίβεια, τα ψυχολογικά που έχουμε αποκτήσει όλοι. Απορώ πως τολμούν και παίρνουν αυτήν την απόφαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι συζητάμε ; Τσουνάμι αντιδράσεων, ύβρεων, αρνητικών σχολίων κτλ. Για τον δήμαρχο Αλίμου (ο Θεός να τα κάνει) Ανδρέα Κονδύλη, να βάλει “σιωπητήριο” από τις 23:00 στα μαγαζιά στην παραλιακή. Για την ηχορύπανση, λέει.

Η συνέχεια του σίριαλ. Με τα μαγαζιά τι θα γίνει, γιατί κάτι πρέπει να γίνει. Θα συνεχιστεί ο τωρινός φασισμός ή θα επιστρέψει η λογική ; Θα δείξει πως θα πάει. Σήμερα στις 7 απόγευμα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία των επιχειρηματιών εστίασης του παραλιακού μέτωπού.

Και προσέξετε. Δεν θα είναι απόφαση, μια για όλους. Η κάθε περίπτωση θα επαναξιολογηθεί ξεχωριστά, ανάλογα με την μεταμέλεια που θα δείξουν. «Θα είμαστε καλά παιδιά», άντε να πάρετε μια παράταση μέχρι τις 01:00. Για Παρασκευή, Σαββάτo και Κυριακή. Τις καθημερινές παραμένετε μουγκοί !

«Τιμούμε και συνεχίζουμε την Επανάσταση, απέναντι στην ιστορική αδικία» ..Παραμένετε τιμωρία. Σε αυτή την κατηγορία,  όπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ήταν και θα είναι ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, ο «Βασιλιάς των Εστιατορίων». Μετά και το “Bolivar”.

Στο πολύ σοβαρό θέμα αυτό, έφτασε η ώρα να δούμε πως αντιμετωπίζουν το Τσίπας Μπλοκ οι εμπλεκόμενοι. Ως πράκτορα. «Δεν γίνεται να μην έχει μιλήσει ποτέ μαζί μας και να έχει τρυπώσει στην σκέψη μας. Σίγουρα μας παρακολουθεί μέσω κοριού. Δεν εξηγείτο αλλιώς» αφηγούνται και αναρωτιούνται μαζί μας.

Διαβάστε επίσης :

-Δήμαρχος του Αλίμου : Σίγουρα είναι εκτός τόπου και σίγουρα είναι και εκτός χρόνου! “Don play music, ενοχλούνται οι κάτοικοι” αναγκάζει τα χιλιοταλαιπωρημένα μαγαζιά- Και ενώ αυτός πήγε στο εξωτερικό, για να … ηρεμήσει! Τώρα ξεκινάει ο πόλεμος
-(Ρεπορτάζ part 2) Κόντρα Δήμου Αλίμου- νυχτερινών μαγαζιών της παραλιακής : Η προτροπή της Αστυνομίας – Το Bolivar που θα καταστραφεί, εάν δεν ανοίξει αυτή την Παρασκευή – Η κρίσιμη επόμενη Πέμπτη και που ποντάρουν οι επιχειρηματίες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.