Η κατοσταρού του Γιώργου Τράγκα

Εξακολουθώ να θεωρώ ιστορία δημοσιογραφικής φαντασίας το αποτέλεσμα της έρευνας της Αρχής για το ξεπλύμα του μαύρου χρήματος. Ότι η περιουσία του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα ανέρχεται σε εκατό (αριθμός 100) εκατομμύρια. Παρακαλώ, ευρώ, όχι δραχμές. Έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ το νούμερο.

Πότε πρόλαβαν να κάνουν το ψάξιμο, παρακαλώ, σ’ όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν ακίνητα και ρευστό κάθε είδους του 72χρονου δημοσιογράφου, αυτοί ξέρουν. Και τα δέσμευσαν όλα. Μιλάμε για ρεκόρ! Τέτοια ταχύτητα ενεργειών είναι πρωτάκουστη εν Ελλάδι. Δεν έχει ξαναγίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα πειστώ για το απίστευτο, εννοώ για την κατοσταρού του Τράγκα, όταν μας πουν από που βγήκε, πως βγήκε αυτό το μυθικό νούμερο των 100. Κάποιος, ρε παιδί μου, δημοσιογράφος ερευνητής, κάποιος συγγενής του Τραγκα, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, να δώσει τουλάχιστον την εξήγηση. Με ποιο τρόπο είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος όσο ικανός, όσο εμπορικός είναι, να κάνει κομπόδεμα εκατό εκατομμυρίων ευρώ, εργαζόμενος στην αγορά της Ελλάδος.

Παραμύθια. Κοροϊδεύουν τον κόσμο οι εχθροί της δημοσιογραφίας. Ότι ο Τράγκας που πέθανε από κορονοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο έχει στο όνομα του πακέτο εκατό μυρίων. Παραμύθι.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.