Μύκονος-Ξενοδόχος : Δέχτηκε χτυπήματα σε όλο του το κορμί με λοστάρι – Ευτυχώς, διέφυγε τον κίνδυνο- Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του νησιού- Παρέμβαση Δημάρχου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση

Το Τσίπας Μπλοκ αποκάλυψε το πραγματικό παρασκήνιο, πίσω από καρτέρι που έστησαν εχθές το απόγευμα στον ξενοδόχο Θοδωρή Κουσαθανά Μάγκα. Άγνωστοι τράκαραν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ξενοδόχου στον δρόμο που οδηγεί στο παράρτημα της Σχολής Καλών Τεχνών.

Στη συνέχεια, τον χτύπησαν με λοστάρι σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθει χωρίς τις αισθήσεις του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο “Μυκονιάτικη Υγεια”. Ευτυχώς, η κατάσταση του είναι καλύτερη και ο ξενοδόχος έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, είναι πολύ χτυπημένος και σοκαρισμένος με αυτο που του συνέβη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σοκαρισμένοι επίσης, είναι και οι κάτοικοι της Μυκόνου, οι οποίοι καταδίκασαν με τη σειρά τους αυτό το βίαιο περιστατικό στα social media. ΑΞίζει να σημειωθεί πως σύφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, επικοινώνησε άμεσα με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Ν. Αιγαίου, Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο και του ζήτησε να διελευκανθεί άμεσα η υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

-mykonospost.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.