Πασίγνωστος δικηγόρος “κάρφωσε” με ανώνυμη επιστολή την περιουσία του Τράγκα στην Αρχή Ξεπλύματος μαύρου χρήματος επειδή ζήτησε 1.000.000 ευρώ μεροκάματο και δεν το πήρε!

Τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν γύρω από τις δικαστικές περιπέτειες που ανοίγουν πλέον καθημερινά για τους εμπλεκόμενους περί της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.

Είναι ήδη γνωστό ότι η αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος ένα πόρισμα 60 σελίδων που αποτελεί την ταφόπλακα στην διεκδίκηση αυτής της περιουσίας. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι η ανώνυμη επιστολή που είχε σταλεί στο προσωπικό γραφείο του επικεφαλής της αρχής Χαράλαμπου Βουρλιώτη και περιελάμβανε με το Ν και το Σ τα πάντα για τους πάντες είχε σταλεί από πασίγνωστο δικηγόρο που γνώριζε κάθε λεπτομέρεια. Όπως μαθαίνουμε από συγγενικό πρόσωπο του εκλιπόντος, ο δικηγόρος επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε 1.000.000 ευρώ μεροκάματο για να κάτσει φρόνιμος. Τα λεφτά δεν δόθηκαν και άρχισε το… γλέντι! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.