Νυχτερινό κέντρο, της Αθήνας, πρόλαβε την Κυβέρνηση – Ανακοίνωσε ότι ανοίγει στις 18.6

Η πιο πολυσυζητημένη ημερομηνία, από τότε που πάτησε στην Ελλάδα κορονοϊό πόδι, ανήκει στο Tsipas Blog ”18/06″. Τότε ακούγεται πιο έντονα, να ανοίξουν τα μπουζούκια’‘. Τότε στηρίζονται επιχειρηματίες και τραγουδιστές. Αυτό λένε. Ότι το είπε η Κυβέρνηση, στους μεγάλους του κλάδου αυτού, που δεν μπορούν άλλο και δικαιολογημένα. Αν το είπε.

Aπό την άλλη, μαγνητόφωνα δεν υπήρχαν, στις συναντήσεις τους, μόνο κάποιες φώτo κυκλοφόρησαν. Η κυβέρνηση δεν έχει γράψει μέχρι στιγμής ούτε μια φράση για αυτήν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατόπιν τούτου, δεν είναι σίγουρο τίποτα από αυτά τα πολλά, τα πάρα πολλά, που λέγονται και γράφονται. Από δευτεράτζες, μέχρι φιλόσοφους και ποιητές. Σε όποιο γήπεδο γίνεται το talk-show.

Τέλος πάντων, αν δούμε την αφίσα, με τον Θέμη Αδαμαντίδη, που ανέβηκε στο Καλοκαιρινό Εμπατή, το νυχτερινό κέντρο του Νίκου Σπυρίδωνα, θα δεχθούμε σαν αληθινό, αυτό το ”18.6”. Έτσι Θα είναι. Μάλλον. Και μάλιστα, το ότι ανέβηκε πριν πει την βαρβάτη κουβέντα η κυβέρνηση, κάτι θα ξέρουν. Δεν εξηγείται αλλιώς !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.