Τα είπαν οι της Νύχτας, λίγο πριν τα πουν με την Κυβέρνηση

Στην νύχτα, δεν παίζει καμιά ομάδα. Τον τελευταίο έναν χρόνο. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο αν θα ξαναπαίξουν αγώνα, στο γήπεδο μέσα, υπάρχει ένας… άλλος, όμως. Κι αυτός έχει την τελευταία κουβέντα, σ’ αρέσει, δε σ’ αρέσει. Όχι πάντα. Άλλαξε, όταν ήρθε ο Μητσοτάκης, που έβαλαν πλάτη για αυτόν οι “νυχτόβιοι”, γιατί πίστευαν ότι θα ήταν δικός τους. Αμ δε που θα ήταν δικός τους. Συνήθως ο δικός σου, σε ακούει, σε νιώθει, σε βοηθάει. Συνήθως, όχι με τον Κυριάκο. Άντε τα λένε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον αμέσως κάτω από αυτόν Νίκο Παπαθανασή. Ίσως και με τον Μάκη Βορίδη. Αλλά “αόρατοι” είναι οι συγκεκριμένοι σ’ αυτούς που γνωρίζουν από σκηνοθεσία, που έχουν λόγο στην εξέλιξη και, κυρίως, στο τελικό έργο.

ΤΩΡΑ ! Ο χρόνος πέρασε, τα σημάδια δείχνουν ότι ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας του ανοίγματος και της σταδιακής επαναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης. Εννοείται με μέτρα, που μακάρι να μην είναι αυτοκτονικά. Και με αυτό το σκοπό, τη προοπτική, τη θέα στο μέλλον, το Σάββατο μαζεύτηκαν και τα είπαν στο Ρομέο του Τάκη Γιγουρτάκη, στην παραλιακή, οι του Συλλόγου των μπουζουκιών. Και ο Θόδωρος Ποζίδης παρών. θα έχουν συνάντηση με την κυβέρνηση, τη βδομάδα αυτή μάλλον, και θα πρέπει να πάνε με μια κοινή ατζέντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με βάση αυτήν, θα κάνουν ότι μπορούν, για να κάνει και η κυβέρνηση ότι μπορεί για αυτούς. Γιατί έως τώρα, δεν έχει ξηγηθεί καθόλου ντόμπρα και σταράτα στην Νύχτα. Κομήτης Κορονοϊός ήρθε και κυριάρχησε, προτίμησε την άμυνα, θα μου πείτε και δεκτών. Αν όμως, έχει κάτι άλλο στο νου, να το αλλάξει όλο το παιχνίδι, να φέρει το Ευρωπαϊκό, όπως ακούω..Οι της Νύχτας, λύκοι μοναχικοί κάποιοι από αυτούς, θα πρέπει να αφήσουν την πρακτική των δημοσίων σχέσεων και να ετοιμαστούν για …πόλεμο. Με μαζί όλη την αγέλη.

Διαβάστε επίσης : Μαφίες σε Αθήνα και Μύκονο: Επιχείρηση «καθαρά χέρια» – Συστήνεται ομάδα κρούσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.