Δεν πουλάει ο Ποζίδης

Τίποτα δεν ξέρετε. Γιατί είναι παίκτης αόρατος και πολύ πίσω από τα φώτα. Ξέρετε μόνο ό,τι σας λένε. Όχι οι άλλοι, το Tsipas Blog. Και επειδή σε πολύ προγενέστερο άρθρο μας, πριν να έρθει ο “Μέγας” Αυτοκράτορας Κορωνοϊός, σας είπαμε ότι την Νύχτα, πως πια δεν την έχει στις πρώτες του επιλογές.

Ποια είναι η αιτία; Γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ξέραμε. Θέλει πολλά, σου δίνει λίγα. Και κάπως έτσι, ήρθε η αμφισβήτηση, τρύπωσε στο κόλπο η συνωμοσία. Οι θεωρίες συνωμοσίας, οι πιο απίθανες, οι πιο αστήρικτες. Ότι είναι ήδη οικονομημένος από πολλές άλλες δουλειές, που του άφησε ο μάγκας και μέγας πατέρας του..Και άρα, δεν έχει ανάγκη, πέρα βρέχει, για τα αρκετά σημαντικά νυχτερινά κέντρα, που διατηρεί αρκετά σημαντικά ποσοστά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα για τον Θόδωρο Ποζίδη. Τον διάδοχο της Βασιλείας Γιώργου Ποζίδη. Να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό είναι το αίτημα, πιο σωστά η απαίτηση των αναγνωστών μας, όχι τίποτα γραφικοί τύποι, εμπεριστατωμένοι και ντουκουμενταρισμένοι για το τις εξελίξεις του πλανήτη Νύχτα. Οι πηγές μας, ισχυρίζονται ότι αυτός ο επιχειρηματίας, που έχει τη βάση του την Θεσσαλονίκη, δέχτηκε πρόταση να πουλήσει το μερίδιο του, από την “Πύλη Αξιού”. Ώστε να φύγει. Όμως δεν το δέχτηκε. Γιατί το ότι πιστεύει πως η νύχτα, δύσκολα πολύ θα ξανασηκώσει κεφάλι, όμως δεν σημαίνει αυτό πως έχει σκοπό να αποδράσει. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύουμε με την ανεύθυνη πληροφόρηση.

Ότι ο ιός δραπετεύσει οριστικά από τη ζωή μας, περιμένουν πολλά “σχέδια”, και τα πιο πολλά είναι μαζί με τον Κώστα Μπερτάκη. Που ήταν αδερφός κανονικός, συνεργάτης πιστός του πατέρα του, Γιώργου Ποζίδη.

Διαβάστε επίσης : Τα είπαν οι της Νύχτας, λίγο πριν τα πουν με την Κυβέρνηση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.