Στο μυαλό του Θοδωρή Μποζίδη

Θοδωρής Ποζίδης

Γνωστά πράγματα. Καθόλου τραβηγμένο, υπερβολικό, κινηματογραφικό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Αφού πέθανε, εντελώς αιφνίδια, σε ηλικία 63 ετών, ο μεγάλος αθλητικός και επιχειρηματικός ηγέτης, ο συνταξιούχος αστυνομικός, πατέρας τριών παιδιών, Γιώργος Ποζίδης, έγινε και Αιώνιος. Του περισσότερο προσωποπαγούς καθεστώτος στη Θεσσαλονίκη, για να ξέρουμε τι λέμε. Το ερώτημα που αμέσως τέθηκε στην πιάτσα, είναι ποιος θα αναλάμβανε τα ηνία της αυτοκρατορίας του “Θεού Ποζίδη”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλαμβάνει ο πρωτότοκος γιος του. Ο Θοδωρής Μποζίδης. Ήσυχος, πράος, μυαλωμένος και ουσιαστικός ο συνεχιστής της δυναστείας, του ατόμου που “κυβερνούσε” την Θεσσαλονίκη, μετά τον Πρωθυπουργό και τον Σαββίδη. Ο οποίος, βέβαια έχει τους λόγους του, να μένει μακριά από τα φώτα : «Δεν χρειάζεται να φαίνεσαι, γιατί υπάρχουν και τοξικοί άνθρωποι, που σε ζηλεύουν και βγάζουν κακία», όπως χαρακτηριστικά λέει στους πολύ δικούς τους και γνωρίζει το tsipasblog.gr.

Αυτός ο σημερινός, που κινείται κατά 100% στο παρασκήνιο, δείχνει να μην έχει σε πρώτη προτεραιότητα τα νυχτερινά κέντρα, που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Καθόλου περίεργο. Η νύχτα περνάει χοντρό λούκι. Το προβάδισμα το έχουν οι δεκάδες άλλες επιχειρήσεις. Τα σούπερ μάρκετ, τα φωτοβολταϊκά, η βιομηχανία παρασκευής άρτου, τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Διαβάστε ακόμα: Τώρα πια είναι ο Θόδωρος Ποζίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.