Το Alemagou, που ήταν κλειστό(;), έκλεισε προσωρινά, μετά τα τουλάχιστον 7 κρούσματα

Το Alemagou, που ήταν κλειστό(;), έκλεισε προσωρινά, μετά τα τουλάχιστον 7 κρούσματα

Στα 7 έχουν ανέβει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα θετικά κρούσματα, που ανιχνεύτηκαν ανάμεσα στους εργαζόμενους του μπιτς μπαρ Alemagou, στη Μύκονο.

Μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος το βράδυ της Τρίτης, οι υπεύθυνους της επιχείρησης αποφάσισαν να «κατεβάσουν ρολά», παίρνοντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία να υποβάλλουν σε τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό όλο το προσωπικό προκειμένου να περιορίσουν την διασπορά της νόσου. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με αφορμή την είδηση αυτή, ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Δρούκας, ξεσπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook :

“Αυτό δεν ηταν κλειστο για δυο μηνες ? Τι λεφτα πεσανε και το ανοιξατε ? Δηλαδη μονο για τους απλους θνητους ισχυουν τα γιγαντιαια προστιμα αν δεν φοραμε μασκα με 38 βαθμους ? Τι περιμενετε για να σφραγισετε μονιμα οχι μονο αυτο αλλα ολα αυτα που σας γραφουν κανονικα και κανουν οτι γουσταρουν ? Η πυγμη του κρατους στους εχοντας λεφτα φαινεται οχι μονο στους πληβιους. Οπου και να βρισκονται ειτε μυκονο παρο σαντορινη χαλκιδικη αθηνα κλπ αμα παραβιαζουν τους ορους υγειεινης προστιμο βαρυ και κλεισιμο επιχειρησης ως το τελος τουριστικης σεζον. Οπως επιβιωσαμε εμεις τηρωντας κανονες τσιορδα χαρδαλια για 3 μιση μηνες με μονο 800 ευρω ετσι και οσοι εχουν μαγαζια να μην ειναι απληστοι ανευθυνοι και να σεβονται τις ανθρωπινες ζωες” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ν. Δρούκας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.