“Παίζει” επιστροφή Φωτάκη στην Πάτρα- Κι, όμως, η Παναχαϊκή δεν είναι ο ένας και βασικός λόγος

Στην Πάτρα, να μετακομίσει, θέλει – λέει- ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Φωτάκης. Γιατί, όχι; Ωραίος είναι, γνωστός πολύ είναι, έχει παίξει -και πρόσφατα σχετικά- στην Παναχαϊκή, ο κόσμος τον θυμάται, τον γνωρίζει. Είναι όνομα. Φίρμα. Που είναι το δύσκολο, το απίθανο, λοιπόν, για μια τέτοια περίπτωση ;

Η κινητικότητα των πληροφοριών, που έρxoνται στο Tsipas Blog, για επιστροφή, που δεν έχει αποφασιστεί, ακόμα, είναι πάνω στα σκαριά, φέρνουν ως την βασικά αιτία, κίνηση επιχειρηματική. Ναι! Που θα αφορά στην δημιουργία ενός μεγάλου πρότζεκτ και στο οποίο θα περιλαμβάνεται και βενζινάδικο στο νέο δρόμο. Και σε αυτό, το κουμάντο, θα το κάνει ο έμπειρος και σοβαρός Φωτάκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά αν συνδυαστεί και με ένα καλό πόστο, ποδοσφαιρικά παραγοντικό στην Παναχαϊκή, για παράδειγμα του τεχνικού διευθυντή, που υπάρχει σαν σενάριο, αλλά μόνο αν μείνει ο Μπάρλος…Θα είναι ακόμα καλύτερα. Δηλαδή, τέλεια.

Διαβάστε επίσης : Στο Διακοπτό, έρχεται project, που θα τα αλλάξει όλα- Μέσα και συναυλίες μεγάλων τραγουδιστών

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.