Στο Δρέπανο, έρχεται project, που θα τα αλλάξει όλα- Μέσα και συναυλίες μεγάλων τραγουδιστών

Ο ψαγμένος, ψάχνεται, ακόμα και τώρα. Στην παντοκρατορία Κορονοϊόυ. Εννοείται με κόπο, χρειάζεται να πολεμήσει. Είτε είναι εκείνος που είναι ήδη δυνατός και άρα θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, είτε από την άλλη, είναι εκείνος που θέλει να μαζέψει φράγκα, για να το πετύχει. Που στοχεύει να ανεβεί επιχειρηματικά, να γίνει πρώτης κατηγορίας. Και για να το κάνει αυτό, θέλει πλάνα με μεγαλύτερη οργάνωση, όραμα και επενδύσεις. Δηλαδή ρίσκο.

Αυτά τα ολίγα, για να μπω και στο ψητό. Δύο επιχειρηματίες, στην Πάτρα, που ανήκουν ήδη στους πρώτους, έδωσαν τα χέρια και αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις του. Σε ένα πρότζεκτ μαγαζιού, αμιγώς καλοκαιρινού, αλλά πολυδιάστατου χαρακτήρα. Beach bar, εστιατόριο. Κι όχι μόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο σκεπτικό υπάρχουν επίσης και οι συναυλίες τραγουδιστών, Αθηναίων, στυλ και δυναμικής Σαμπάνη Γιατί; Ο ένας από τους συνεταίρους, έγινε ισχυρά οικονομικός, από τα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας, με την πατέντα των φωτογραφιών. Οπότε, διαθέτει το δίκτυο, ξεκάθαρα, και οπότε, σε δεύτερη ανάγνωση, όλο αυτό που ετοιμάζεται, είναι στα σκαριά, στην τοποθεσία Δρέπανο, αναμένεται να αλλάξει γενικότερα τον χάρτη της διασκέδασης στα καλοκαίρια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Τελευταία πληροφορία και κλείνω την κουβέντα. Αν το πρώτο πλάνο πάει καλά, υπάρχουν από τους συμμετέχοντες σκέψεις, να επεκτείνουν το επιχειρηματικό τους πάντρεμα. Και σε άλλα “κόλπα”, χειμωνιάτικα…

Διαβάστε επίσης : Μαγαζί στην Πάτρα, ανοίγει η κυρία “Νύχτα στον Ρυθμό”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.