Μαγαζί στην Πάτρα, ανοίγει η κυρία “Νύχτα στον Ρυθμό”

Αυτό το “κόλπο” του κορωνοϊού, που εξελίχθηκε σε πανδημία, αλλάζει τα φώτα στον πλανήτη και δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους, δεν έφερε την καταστροφή μόνο, όπως μας λένε και χρησιμοποιούν την ίδια κασέτα. Έφερε και ευκαιρίες, τις οποίες τις εκμεταλλευτήκαν οι πιο καπάτσοι, άνδρες και γυναίκες. Μεγάλοι κερδισμένοι, το διαδίκτυο, η εικονική πραγματικότητα, αλλά και τηλέφωνο, το οποίο επιστρέφει για να κερδίσει ξανά λίγη από τη χαμένη δόξα του ως εργαλείο συνομιλίας.

Τέλος πάντων, και η Ράνια Κωστάκη, βγήκε κερδισμένη. Περίπτωση ραδιοφωνικής παραγωγού, που με το προτζεκτ “ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ”, από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες, και όσοι όχι ακόμη, δίνουν μάχη κανονική… Στην μουσική και την νυχτερινή βιομηχανία, σήμερα, την … προτίμηση, έχει έρθει πρώτο. Είναι προϊόν, που με παλιά τραγούδια άλλων, βγάζει νέα σουξέ και ακούγονται παντού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν. Όπου να ΄ναι, θα κατηφορίσει στην Πάτρα, γιατί ανοίγει μαγαζί στο Ρίο, μαζί με την σχέση της, που είναι γνωστός Αιγιώτης. Δεν λέω τίποτα περισσότερο απ’ αυτά που ακούγονται στην πιάτσα. Που συζητιούνται.

Διαβάστε επίσης : Με ποιον επιχειρηματία (της νύχτας) μιλάνε για να πάνε ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.