Για να του σπάσει τον …τσαμπουκά

Γιώργος Μπάρλος- Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Η μεγάλη είδηση μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλο, είναι ότι ήταν να μην κάνει την αρχή. Για τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής, Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος, πλέον, είναι αδύνατον να κρυφτεί άλλο. Ο γραβατάκιας έπεσε θύμα τροχαίου, τον πάτησε το τρένο. Και έτσι, του βγαίνει ο αλήτης εαυτός του. Ο τσαμπουκαλής. Αλλά όχι αναίτια. Του βγαίνει όταν διαπιστώνει συμπεριφορές, που προκαλούν τη φθορά στο εσωτερικό και το εξωτερικό της ομάδας. Όπως είναι οι δηλώσεις του Ελέ, αμέσως μετά την απόλυση του, που είπε ότι “κάθε φορά που η ομάδα έχανε, έστω κι αν ήταν φιλικά, δεχόταν φοβέρες και βρισιές από τον Μπάρλο”. Χαρακτηρισμοί, που, όσο και να πεις, δεν είναι και τόσο κολακευτικοί για έναν ανώτατο άρχοντα.

Ο Μπάρλος, λοιπόν, επειδή φέρει τον τίτλο του τσαμπουκαλή, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον Ελέ, χωρίς να του σπάσει τον… τσαμπουκά. Το να σπάσει ο τσαμπουκάς του Ελέ ήταν πολύ σημαντικό για το… κύρος του Μπάρλου, γιατί αν δεν το έσπαγε, θα ήταν για αυτόν μεγάλη προσβολή. Η έκφραση «σπάω τον τσαμπουκά κάποιου», σημαίνει ότι τον αναγκάζω να εγκαταλείψει τη μάγκικη και νταηλίδικη συμπεριφορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι έκανε για αυτό; Όχι ο ίδιος, ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει στα ΜΜΕ, όπως ο διάολος το λιβάνι, άλλο που τους παίζει στα δάκτυλα όλους, αλλά οι κύκλοι του, έκαναν διαρροές ότι “έπρεπε να τον είχε διώξει πολύ νωρίτερα”. Τον Ελέ.

Διαβάστε επίσης : Ταινία μελό γυρίζει ο Ελέ : «Γκάνγκστερ ο Μπάρλος»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.