Ταινία μελό γυρίζει ο Ελέ : «Γκάνγκστερ ο Μπάρλος»

Δημήτρης Ελευθερόπουλος - Γιώργος Μπάρλος

Η Παναχαϊκή δεν είναι κόμμα. Όπου εντελώς ανεύθυνα, ο καθένας να λέει ότι θέλει, τόσο ως κυβέρνηση, τόσο ως αντιπολίτευση. Η Παναχαϊκή είναι ανώνυμη εταιρεία και το οικονομικό κουμάντο της, βαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη της. Πιο σωστά, μπίζνες είναι, και ο μεγαλομέτοχος, ναι να βάζει το χέρι στην τσέπη του παντελονιού, αλλά έχει και απαιτήσεις, που έχουν όλοι οι σοβαροί απόφοιτοι της νυχτερινής σχολής των γκανγκστερικών παραγόντων του ποδοσφαίρου. Τα πιο τρανά παραδείγματα, οι Μαρινάκης, Σαββίδης. Να μην αφήσουμε εκτός λίστας τον Μελισσανίδη, την παλιοσειρά. Να είμαστε δίκαιοι.

Τι είπε ο απολυμένος από τον Γιώργο Μπάρλο στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, σε κοινή επιστολή με τον Στέλιο Βενετίδη, Δημήτρης Ελευθερόπουλος; «Σε κάθε φιλικό αγώνα που δεν νικούσαμε, ακολουθούσε ξέσπασμα από την πλευρά του Προέδρου της ομάδας. Γίναμε μάρτυρες σωρείας προσβολών. Επέδειξε, επίσης, πολύ άσχημη συμπεριφορά, για το γεγονός ότι δεν χειροφιλήσαμε τον Ιερέα, που πραγματοποίησε τον αγιασμό».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο άνθρωπος γυρίζει ταινία μελό ως Νίκος Ξανθόπουλος, του λείπει η Μάρθα Βούρτση. “Πήρε πόδι”, πριν πατήσει το πόδι του στα επίσημα, λόγω της εικόνας αντί-ομάδας της ομάδας στα φιλικά. Δηλαδή, αυτό που δεν έδειξε χθες η Παναχαϊκή του Νίκου Παπαδόπουλου στο νικητήριο φιλικό, με 4-2, επί του Αίαντα στη Γαστούνη, και είπε να παίξει επικοινωνιακά.

Δεν μπήκε στην Παναχαϊκή ο Μπάρλος για να πληρώνει μόνο. Πολύ σωστά. Ο Μπάρλος παραμένει σταθερά παρών, εννοώ από την καθημερινότητα της ΠΑΕ, ασχολείται σε 24ώρη βάση. Δεν απουσιάζει και από τα μικρά και από τα μεγάλα της ΠΑΕ, αλλά και της πιάτσας γενικότερα. Όμως, ο πάλαι ποτέ παράγοντας του Ατρομήτου Πατρών, θα είναι άδικο να μη σημειώσουμε αυτό, πως, πλέον, θα γίνεται «Τίγρης», πως θα δείχνει τα νύχια του. Θα βγάζει τον γκανγκστέρικο εαυτό του. Για αυτό και σήμερα, μάλιστα, διοικεί one man show την ΠΑΕ, όχι όπως παλιά, αλά τεχνοκρατικά.

Σημειώνω. Πως ο κόσμος είναι μαθημένος να περιμένει τη σωτηρία από έναν, που μιλάει την γλώσσα του πεζοδρομίου, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββιδης, ακόμα και από τον Κόκκαλη, είναι αυτός. Για αυτό ο Μπάρλος, την έκανε γυριστή. Από από ελάτε σας ακούω όλους, έγινε πρόεδρος γκάνγκστερ. Εγώ πληρώνω και αποφασίζω. Και αφού διαπίστωσε, ότι το ποδόσφαιρο, μέχρι τις ρίζες του, θέλει παράγοντες, απόφοιτους της γκανγκστερικής σχολής, κι αυτό δεν αλλάζει. Γιατί να μιλήσει με το “σεις” και με το “σας”, στον Ελέ, προκειμένου να συνεχίσει στην Παναχαϊκή την παρουσία του, όταν όλοι έβλεπαν ότι δεν τραβάει.

Σημειώνω και το άλλο και το κλείνω. Ο Μπάρλος έκανε στην άκρη τη λαϊκια βάση, την Παναχαϊκή Συμμαχία, διότι κάτι ψίχουλα και τίποτα χαρτζηλίκια για τσιγάρα και καφέ δεν έσωναν το μαγαζί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.