Στον Παναθηναϊκό απέτυχε και ο Μπολόνι

Λάζλο Μπολόνι

Δεν κατάφερε να κερδίσει στην Αθήνα και τον Βόλο ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος ήδη σκέπτεται να σουτάρει και τον Μπολόνι. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μιλάμε δημοσιογραφικά, δηλαδή. Με τη γλώσσα και τη λογική των πρωτοσέλιδων.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, θεωρήθηκε πανηγυρικά αποτυχημένος και ο Μπολόνι, μετά τον Πογιάτος, πριν καλά καλά κάτσει στον πάγκο. Επειδή δεν έπιασαν τα μαγικά του Ρουμάνου, με συνέπεια μια ακόμα γκέλα του Παναθηναϊκού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα, ό,τι πιο έγκυρο και αξιόπιστο στο χώρο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρο ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, θα μεταμορφωνόταν. Από σκορποχώρι θα γινόταν ανταγωνιστικός σε επίπεδο κορυφής στο πρωτάθλημα. Και τα κουνέλια, οι μεταγραφές του Ρόκα, θα έβγαιναν όλα σκέτα θηρία από τα αποδυτήρια.

Και πως θα γινόταν τέτοιο θαύμα; Με τα ταχυδακτυλουργικά του Μπολόνι. Πως αλλοιώς!!! Να, γιατί απέτυχε κι αυτός. Να, γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ. Δεν διορθώθηκε. Όλα τα πρωτοσέλιδα λένε πάλι την αλήθεια, ότι οι παίκτες φταίνε, ότι ξεφτυλίζουν τη φανέλα, ότι διέπραξαν νέο έγκλημα, ότι είναι κατάντια και συνεχίζεται το μαρτύριο.

Δεν μετράει για μάγος ο Μπολόνι από τη μια και από την άλλη φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, επειδή μπορούν αλλά δεν βοηθάνε τον Παναθηναϊκό, όσο τον στηρίζουν τα πρωτοσέλιδα.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.