Ξάνθη και Παναχαϊκή ξόδεψαν τα περισσότερα

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Super League 2. Να, μια μεταχειρισμένη ιστορία που έρχεται από τα παλιά. Ιστορία παντοτινή, κάθε καιρού. Τέσσερεις οι υποψήφιοι γαμπροί, τα φαβορί.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτο φαβορί για άνοδο στην Α΄εθνική η Ξάνθη, και ακολουθούν οι Παναχαϊκή, Ιωνικός και Λεβαδειακός. Είναι οι γαμπροί με τις καλύτερές και πιο ακριβές μεταγραφές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Ξάνθη, λέει, έχει το πιο ακριβό ρόστερ. Όχι, η Παναχαϊκή έχει τους παίκτες με την υψηλότερη χρηματική, όχι χρηματιστηριακή, αξία σε εκ. ευρώ. Δεν θα μαλώσουμε. Το σίγουρο είναι πως Λεβαδειακός και Ιωνικός, στη σούμα και στο ζύγι, είναι στα μισά των άλλων δυο. Ξάνθη και Παναχαϊκή έχουν πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες επί δυο σε σύγκριση με το υλικό του Λεβαδειακού και του Ιωνικού.

Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Τίποτα όμως!

Συμπέρασμα, εν τάχει και εν συντομία. Τα χρήματα δεν φέρνουν την άνοδο. Οι ομάδες φέρνουν την άνοδο. Και στο γήπεδο θα φανεί, ποιος από τους 4 γαμπρούς, θα παίξει σαν ομάδα.

Διαβάστε επίσης : Για να του σπάσει τον …τσαμπουκά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.