100 χρόνια μπροστά

Από την πρώτη κιόλας μέρα, που είπε να ασχοληθεί με τον κοσμάκη της νύχτας, ο Κώστας Μπερτάκης δεν εμφανίζει την εικόνα ενός απλού επιχειρηματία, ο οποίος θα κάνει ακριβώς τα ίδια με τους άλλους. Δεν φοβάται να ρισκάρει, επιδιώκει τις μεγάλες αλλαγές, να φέρει τούμπα το παιχνίδι, να βάλει μπουρλότο. Έτσι είναι ο Μπερτάκης. Αντί να πάει συντηρητικά, αντί να μας πάει λάου λάου, και θα έχει και καλή δικαιολογία. Ζόρικα τα πράγματα και οι πόρτες ανοιχτές για νέο lockdown. Άσε που ήδη απολαμβάνω τις ανέσεις και την εξουσία του νυχτερινού θρόνου, με την τρελή κούρσα Οικονομόπουλου στο Fantasia. Aλλά όχι… Αυτός δείχνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του. 

Ρόλος είναι κι αυτός να αλλάξει τον κόσμο της νύχτας, να βελτιώσει το παιχνίδι του, τις επιδόσεις του. Για ακόμη φορά, να σπρώξει τον εαυτό του, να ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν όρια. Ο κατά κοινή αναγνώριση, μακριά από το σήμερα και κοντά στο μέλλον, στον Θεό της νύχτας, επιχειρηματίας. Ελάχιστοι της ίδιας συνομοταξίας στη γη, δικαιούται να συνομιλούν απ’ ευθείας με τον μεγαλοδύναμο. Αυτό το προνόμιο το έχει ο αρχηγός του νυχτερινού κέντρου Teatro. Που στις 3 Δεκέμβρη, ανοίγει τις πύλες του, με Αργυρό-Φουρείρα-Κακοσαίο…και όλοι θα καταλάβουν πως είναι 100 χρόνια μπροστά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.