Στο Φαντασία είναι ξεκάθαροι

Μετά τα νέα μέτρα, πλέον για να μπείτε σε νυχτερινό μαγαζί, στο κάθε νυχτερινό μαγαζί, της κάθε πόλης, περιφέρειας, δεν θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όπως ήταν πριν. Θα συνδέεται και με αστυνομική ταυτότητα. Έτσι τους είπε η κυβέρνηση, το πληροφορήθηκαν το νέο από τα μμε, έτσι θα κάνουν. Γιατί αν κάποιοι-ξέρουν αυτοί- πάνε πάλι στο πονηρό παιχνίδι, θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια.

Και το Φαντασία του Κώστα Μπερτάκη, το λέει τι θα συμβεί, δεν παίζει με τις λέξεις. Για να απολαύσετε τους Νίκο Οικονομόπουλο-Πέτρο Ιακωβίδη -Ήβη Αδάμου, να είστε προετοιμασμένοι, αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιδού η σχετική ανακοίνωση του :

“Η επιχείρηση του “FANTASIA” οι καλλιτέχνες & το προσωπικό μας, επειδή σέβονται απολύτως τις υγειονομικές διατάξεις που ισχύουν για την προστασία της υγείας των πολιτών και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που δημιουργούνται από τον COVID-19, αλλά και από την έλλειψη τηρήσεως των υγειονομικών όρων, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ότι η είσοδος των θαμώνων στο κέντρο θα γίνεται απαραιτήτως, χωρίς καμία εξαίρεση, με την επίδειξη στους διαπιστευμένους ελεγκτές της επιχείρησης, της αστυνομικής ταυτότητας των που θα συνοδεύεται από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση του COVID-19 τηρώντας τα μέτρα προστασίας για να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της πολιτείας και των ειδικών γιατρών για να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα”

Διαβάστε επίσης : Είστε έτοιμοι ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.