Τα μπουζούκια καλούν τον Άγγελο Γιαννακόπουλο

Άγγελος Γιαννακόπουλος διακρίνεται δεξιά και αριστερά η Λίντσεϊ Λόχαν

Το μεγάλο νέο. Πλέον και από τα μπουζούκια, τον ψάχνουν. Να συναντηθούν μαζί του, να πάνε εκεί που θέλει αυτός, να τους ακούσει, με στόχο μετά να χρηματοδοτήσει εκείνη και την άλλη επιχειρηματική πρόταση, που θα του ρίξουν πάνω στο τραπέζι. Μα για ποιόν μιλάμε; Τον Άγγελο Γιαννακόπουλο.

Πρόκειται για επιχειρηματία με ένα δίκτυο πάρα πολλών μαγαζιών, σε Αθήνα, Ρόδο, Μύκονο, και οπουδήποτε άλλου, το έδαφος είναι γόνιμο και έφορο, που υπάρχουν οι επενδυτικές ευκαιρίες. Βεβαίως, το αλεύρι, αυτό το προϊόν που έχει μεγάλη ιστορία, που υπήρχε από παλιά, πριν τρεις χιλιάδες χρόνια και πριν δέκα αιώνες, και θα υπάρχει. Πάντα. Όπως το νερό, είναι που τον θησαύρισε. Τον γιγάντωσε. Αυτό είναι το αξεπέραστο ατού του. Σε θηρίο τον εξέλιξε, πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με άλλους που έχετε για μεγάλους, διότι κονομάει από τους φόυρνους. 1000 άτομα απασχολεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνοψίζω. Ο πολύ δυνατός Γιαννακόπουλος, μπορεί και όποτε θέλει, ναι δώσει τα εκατομμύρια, ώστε να μπει στα χωράφια, που τα λένε “μπουζούκια”. Ήδη έχει και τις προτάσεις. Οπότε, μένει να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα: Αλλάζει τις συμμαχίες του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.