Αλλάζει τις συμμαχίες του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος

Άγγελος Γιαννακόπουλος διακρίνεται δεξιά και αριστερά η Λίντσεϊ Λόχαν

Πέρυσι, τέτοιες ημέρες ήταν, που εμφανίστηκε, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αλλά καπάκι κατέβασε ρολά. Αιτία, τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid. Δεν πειράζει, δεν γίνεται αλλιώς, θα το δούμε, θα το χαρούμε τον φετινό χειμώνα, που η κατάσταση είναι σαφώς σε καλύτερη έκδοση, είπαμε..

Όμως, τελικά, δεν θα ξανά μπει στο γήπεδο αυτό το σενάριο. Έκατσε στον πάγκο και από κει απευθείας στα αποδυτήρια. To bar restaurant με θεατράλε διάθεση, το «Vandom», εκεί που κρατούσαν πόστο οι «Χάντρες» στο Θησείο, εξαφανίστηκε τελείως από τον χάρτη. Η παράσταση τελείωσε κι αυτό δεν προκαλεί έκπληξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ένας τιτάνας του επιχειρείν στην Ελλάδα σήμερα και ιδιοκτήτης του ακινήτου, αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του, με την ομάδα του Voodoo, στο πρότζκετ αυτό. Οι τελευταίοι, κυβέρνηση στο να φτιάχνουν μαγαζιά με θέμα να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Το απρόσμενο διαζύγιο, εισπράττεται ως την απόφαση του Γιαννακόπουλου, να κάνει ένα ξεκαθάρισμα των συμμαχιών τους, και επί της ουσίας μια νέα αρχή, για κάτι διαφορετικό, για κάτι άλλο σχετικό.

Γιατί, όμως; Γιατί μπορεί με τους συγκεκριμένους, να το χάλασε, αλλά με κάποιους άλλους, το έφταιξε. Σε αυτούς που το έφτιαξε, ανήκει ο άντρας της Χρύσπας, ο Παναγιώτης Νικολάου, ο οποίος θα πάρει τη θέση των Voodέων, στο πρώην πια Vandoom. Όπως πρώτο το έγραψε το Τσίπας Μπλοκ, θα γίνει μουσική σκηνή, με την ταμπέλα Studio Asomaton και θα φιλοξενήσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ξεκινώντας από τις 20 Νοέμβρη.

Εννοείται πως ο Γιαννακόπουλος συμμαχεί και με άλλα πρόσωπα, άλλες ομάδες, σε παρόμοιες και σε άλλες μπίζνες. Έτσι συμβαίνει. Ο δυνατός διαλέγει τους ανθρώπους του, όχι το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης : Αποδέχτηκε το Galea ο Α.Γιαννακόπουλος, γιατί υπάρχει ο Πάτσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.