Αποδέχτηκε το Galea ο Α.Γιαννακόπουλος, γιατί υπάρχει ο Πάτσης

Γιώργος Πάτσης- Άγγελος Γιαννακόπουλος

Τόσοι και τόσες, διαπιστωμένοι επώνυμοι και μη, πλούσιοι και απλός κοσμάκης. Από όλα τα είδη των πελατών, περνάνε, είτε για πρώτη φορά, άρα πρωτάρηδες, είτε για πολλοστή, άρα πιστοί, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την πόρτα του Galea Theater, που αποτελεί το νέο κόνσεπτ στην αθηναίική νύχτα και βρίσκεται στην Παραλιακή. Ακριβώς δίπλα και πάνω από το ιστορικό Posidonio.

Δυο παρατηρήσεις. Στον κόσμο των μαγαζιών, δεν υπάρχουν μόνο αυτοί. Υπάρχουν κι άλλοι, με μεγάλο βάρος, ειδικό το λένε, που θεωρούνται θρησκείες και όταν τους βλέπεις, είθισται να τους φιλάς το χέρι. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός. Οι αριθμοί. Πόσες χιλιάδες πελάτες θα σου έρθουν. Αρκεί ο ένας, αυτός που είπαμε στην πρώτη παρατήρηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πες μου έναν τέτοιο; Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, το φαινόμενο αυτό, στην κοινωνία της επιχειρηματικότητας, πράγματι σήμερα, που δεν περνάει στο ντούκου. Παρότι σπάνια έως ποτέ θα τον δεις στις φωτογραφίες, να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Αυτή είναι η μέγα αλήθεια.

Τόσο πως, τον είδαν μάτια, όχι μόνο τα δικά μου, και άλλα, να εθεάθη την προηγούμενη βδομάδα στο Gaela και αποδέχτηκε επί της ουσίας το δυναμικό ξεκίνημά του; Μην παιδεύεις το μυαλουδάκι σου. Ο Γιώργος Πάτσης, για τον οποίον γράψαμε ήδη, εδώ στο Τσίπας Μπλοκ, με άλλα λόγια ο ιδιοκτήτης του Galea, είναι ο λόγος, η αφορμή, το αίτιο. Καθώς, όπως μας είπαν, οι δύο ισχυροί άντρες, είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάζονται σε κάποιες δουλειές, όπως στον ποδοσφαιρικό Διαγόρα Ρόδου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.