Το νέο υπερπαραγωγή club της Αθήνας, που ανοίγει απόψε και πάει να παίξει διαφορετικά

Το ποιος είναι κάποιος σε σκέψη και συμπεριφορά αποκαλύπτεται τόσο από την επαφή του με την νύχτα, όσο και με το ποια μαγαζιά επιλέγει για την διασκέδαση του.

Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν είναι νυχτερινόρόφιλος εκείνος που φεύγει ικανοποιημένος από το μαγαζί, ακόμα κι’ αν το μαγαζί δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Όταν, δηλαδή, του αρκεί και μόνο ότι το μαγαζί ήταν απλά καλό. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος δεν ενδιαφέρεται για την νύχτα, δεν αποζητά το καλό νυχτερινό θέαμα. Έχεις να κάνεις με γ κατηγορίας πελάτη. Μ’ αυτόν που πάει με εύκολη γκόμενα, την φτηνιάρα, την όποια βρει και θα κάνει τη δουλειά στο μπαμ και κάτω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νυχτερινόφιλος αληθινός δεν είναι ο δυστυχής που θα αισθανθεί τρισευτυχισμένος μόνο γιατί γέμισε το μαγαζί, η μαγαζάρα , ακόμα και με θέμα που δεν βλέπεται. Όχι, κύριε. Νυχτερινόφιλος αληθινός είναι εκείνος όποιος αγαπάει την νύχτα. Θαυμάζει το παιχνίδι ποιότητας.

Και ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Galea Theater. Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό. Το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του “δασκάλου” της νύκτας, Βασίλη Κοντόπουλου, που όπως πρώτο αποκάλυψε το Tsipas Blog, για την μίσθωση και την εμπορική εκμετάλλευση του, ήρθε σε συμφωνία με τον φιλόδοξο και δουλευταρά Γιώργο Πάτση. Ο οποίος, ξεκάθαρα, πάει να κερδίσει το στοίχημα. Βέβαια, για να το κερδίσει, για να κλέψει τις εντυπώσεις και να φέρει τη δική του σφραγίδα, αποφάσισε να παίξει κάπως διαφορετικά, αλλιώτικά, μακαριά από τα ίδια και τα ίδια. Πάντα όμως με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή κλάση. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια γκάμα από φωτιστικά σώματα, σε είδη μουσικής που αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό παγκοσμίως, σε mainstream events, σε χορευτικό show με τον καλύτερο, τον Τάσο Ξιαρχό.. Και γενικότερα θα είναι στα πρότυπα των μεγαλύτερων και πιο ψαγμένων κλαμπ της Ευρώπης και της Αμερικής, και με την σκέψη ότι το αθηναϊκό κοινό, έχει τη διάθεση να το στηρίξει.

Μην πούμε άλλα. Όλα θα τα δείτε απόψε, στο grand opening. Ει, μη το χάσετε. Ει, την υποστήριξη θα την έχει η Beautiful People, η πρωτοπόρος PR εταιρεία του Χάρη Σιανίδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.