Οι νέοι ενοικιαστές του ακινήτου, που βρισκόταν το Voodoo Summer…βρέθηκαν!

Σκέπτομαι το χώρο στην Παραλιακή της Αθήνας, ακριβώς αριστερά και πάνω από το ιστορικό Posidonio, ιδιοκτησίας Βασίλη Κοντόπουλου, που μέχρι πέρυσι, φιλοξενούσε το Summer Voodoo. Ίσως και το πιο γνωστό κλαμπ της ζωής της νυχτερινής Αθήνας. Επικυρίαρχο του γαλαξία αυτού. Όμως, πλέον, στον ορίζοντα, ρυθμιστής των πάντων είναι ο Μέγας κορονοϊός. Toν προσκυνούν όλες οι εξουσίες και οι μεγιστάνες. Πως να τον νικήσουν. Ο οποίος έχει σπείρει το άγνωστο και το φόβο μέσα στους επιχειρηματίες, και σε αυτούς του Voodoo..Και αυτός είναι ο λόγος που μετά από μελέτη στο μικροσκόπιο, αποφάσισαν να το αφήσουν, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Γκουρβέλος, όταν προ τριών μηνών, είχε μιλήσει στο «Tsipas Radio»

Επειδή, λοιπόν, είναι μαγαζί-γωνία, δεν υπήρχε περίπτωση καμία, κάθε κίνηση, κάθε απόφαση που το αφορά, να μην παρουσιάσει ενδιαφέρον. Να μην έχει θέση κεντρική στο Tsipas Blog, σε κάποια από τα πρωτοσέλιδα του. Οι νέοι μισθωτές είναι κάποια από τα παιδιά, που είχαν συνεργασία με Απλά Ελληνικά, στη Γλυφάδα. Αλλά δεν γίνεται να το ονομάσουν έτσι, το brand ανήκει στον Νίκο Καψάλη και το Κώστα Μπερτάκη. Θα κάνουν άλλο κόνσεπτ, που ο κόσμος, θα ψοφάει, θα το ζηταέι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έργο ξεκίνησε, μείνετε συντονισμένοι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.