Το Voodoo που αλλάζει στέκι, η σκέψη των μπουζουκιών και τα αυτοκτονικά μέτρα- Γιάννης Γκουρβέλος στο Tsipas Radio

«Καλοκαίρι, αν ανοίξουμε, το Voodoo Club δεν θα είναι στο πάνω κομμάτι του Posidonio. Θα είναι σε άλλο χώρο, σε ανοιχτό. Με τον κύριο Βασίλη Κοντόπουλο, είχαμε μια τρομερή συνεργασία.. Εννοείται. Ούτε τσακωμένοι έχουμε φύγει, ούτε τίποτα. Πραγματικά ήταν από τις πιο ωραίες χρονιές, αλλά αν πας στα χρόνια πίσω, θα δεις ότι το Voodoo, πέρα από το μικρό, που ήμασταν έξι χρόνια σε ένα χώρο, πάντα αλλάζει. Κάνουμε αλλαγές, μας αρέσουν οι αλλαγές. Και το χειμώνα, ήμασταν πάνω στο Acro, τώρα πήγαμε στο Gazoo»

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε από τον εκ των μετοχών του μαγαζιού αυτού, που είναι σήμα κατατεθέν για το night clubbing της αθηναϊκής νύχτας, Γιάννη Γκουρβέλο, μιλώντας στο «Tsipas Radio» και στον Ηλία Τσίπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο νεαρός επιχειρηματίας αποκάλυψε επίσης πως τα μπουζούκια, πάντα υπάρχουν στο μυαλό τους, είναι ένα βήμα που μπορεί να το κάνουν και σύντομα μάλιστα, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ερωτηθείς για το αν θα “έφτιαχναν” κάποιον καλλιτέχνη, ανέφερε το όνομα του Μάνου Κοκολάκη.

Και βέβαια η κουβέντα πήγε αναπόφευκτα και στο ότι ανοίγει η εστίαση από 4 Μαΐου, αλλά με τραπεζάκια μόνο έξω και με ωράριο μέχρι τις 23:00. Για το οποίο, ο Γκουρβέλος είπε πως “ανοίγουμε ξεκάθαρα για την ψυχολογία. Γιατί επιχειρηματικά είναι αυτοκτονικό όλο αυτό”.

Επισημαίνει επίσης πως “όταν θα του πεις του κόσμου, μετά τις 11 πρέπει να φύγεις, δεν θα πάει σπίτι του, αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσει στην πλατεία, στην παραλία, σε σπίτια, όπως κάνει όλο αυτό το διάστημα”.

Βέβαια, από την άλλη, πιστεύει πως το 11 θα είναι σε πρώτο στάδιο και πως μετά, λογικά, θα διευρυνθεί το ωράριο. Για 2, με 2 και μισή, το υπολογίζει να πάει.

Στην ερώτηση, “γιατί αυτά τα αυτονόητα, δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους”, ως βασική αιτία, ανέφερε ότι η εστίαση δεν έχει έναν σοβαρό κλάδο.

Στην εξέλιξη της κουβέντας αυτής, ο κ.Γκουρβέλος διακρίνει πως τα κέντρα διασκέδασης είναι πιο οργανωμένα από την εστίαση. “Έχουν μια γραμμή, όπως το να κοπούν τα live στα καφέ, εστιατόρια” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά

Κι άλλα όμως θέματα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία Ηλία Τσίπα – Γιάννη Γκουρβέλου, σε αυτά και το Survivor, ενώ δηλώνει φουλ Καλιδικός.

Για όλα τα παραπάνω, ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα :

Διαβάστε επίσης : Πάνος Καλίδης, αποκλειστικά στο Tsipas Radio και στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.