Ο καλύτερος !

Προ ημερών καθόμασταν παρέα με κορυφαίους, η συζήτηση ήταν ελιτίστικη και αφορούσε πατρινούς που διαπρέπουν στο εδώ και χρόνια very in προορισμό, στο το πιο ρεκλαμέ νησί της Ελλάδος. Στην Μύκονο.. Θυμάμαι ότι ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός, που έπρεπε να τον συγκρατήσουμε για να μην ορμήσει στην σκηνή, όταν στο τραπέζι έπεσε το όνομα Τσαρούχας Μιχάλης. Tο ρόλο της ζωής του παίζει, να πουλάει αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, αλλά πολύ προσεγμένα και σε τιμή ευκαιρίας πραγματικά.

Κάποια στιγμή ανέκυψε αναπόφευκτα το κρίσιμο ερώτημα: Πως γίνεται και ο Τσαρούχας, να είναι κορυφαίος σε όλες τις μάρκες, από καινούργια Σμαρτ, Mercedes, Bmw, Audi, Opel, Nissan, Mini Cooper, Hyundai, μέχρι υπερπολυτελή Porsche και το αρχοντικό Range Rover. Kι εν μέσω κορωνοϊού. Στην δουλειά του, ο καθένας έχει τις μυστικές συνταγές, που προκαλούν το μεγάλο ενδιαφέρον και τις ερωτήσεις των άλλων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν μείνουμε απλά στην επιχείρηση του, η συζήτηση ξεκινάει με ένα ονόματα: Autotsarouxas

-Βρείτε το από facebook και από Instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.