Στην Νύχτα, γιατί ετοιμάζουν την κόκκινη στον Μητσοτάκη

Κοροϊδία είναι το επερχόμενα ματσάκια του πρωταθλήματος της Νύκτας. Κι όμως θα ξαναυπάρξουν Έλληνες τραγουδιστές που δεν υπήρχαν για πολύ καιρό. Έστω στην καινούργια διοργάνωση, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, στην κάτω από τις άλλες διοργανώσεις. Μη λέμε πολλά. Δεν γίνεται στα γήπεδα, οι εμβολισμένοι να επιτρέπονται και όρθιοι και στα νυχτερινά κέντρα όχι. Λες και είναι ομαδούλες ερασιτεχνικές. Και όταν με τα χίλια ζόρια λειτουργήσουν, να βάζουν υπαλλήλους σε ρόλο ψαροντουφεκά, δασοφύλακα και πυροσβέστη. Τέλος πάντων κάποιους, που θα έχουν το νου τους, τα μάτια και τα αυτιά στο νούμερο 14, σε ενδεχόμενο ντου του κράτους. Μη τυχόν και φάνε κανέναν πρόστιμο για όρθιους πελάτες.

Δεν είναι δυνατόν, άλλωστε, να μιλάς για Νύκτα- πέντε ομάδες όλες κι όλες -που πέρασαν τα πάνδεινα στα χέρια του κορονοιού, πολλοί δεν επέζησαν. Είναι τόσο μεγάλες και πάλι οι αντιξοότητες, για όσους ανοίξουν, και να τους λες ναι μεν μόνο με εμβολιασμένους, αλλά και πάλι καθιστοί. Το εμβόλιο γιατί το κάνανε τότε ; Για να περπατήσει η ζωή υποτίθεται, αλλά δεν περπατάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ευτυχώς για την Νύχτα, στο επιτελείο των ΠΑΕ, τραγουδιστές και διοικητικό, έχουν αντιληφθεί την τεράστια γάφα Μητσοτάκη και στις εκλογές, που δεν αργούν, ετοιμάζουν την κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης : Τον περιμένουν, γιατί δεν “κάηκε”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.