Το “καλύτερο μαγαζί” στην … Ελλάδα, ανοίγει ο Γιαννακόπουλος

Άγγελος Γιαννακόπουλος διακρίνεται δεξιά και αριστερά η Λίντσεϊ Λόχαν

Όλοι οι παίκτες δεν είναι το ίδιο. Από τότε που σκάσαμε μύτη στην πιάτσα, αυτό μάθαμε. Που σημαίνει ότι ο ένας είναι πρωταθλήματος α, o άλλος της β΄ κατηγορίας και άλλος της γ΄ κατηγορίας. Δηλαδή υπάρχει ένας συνειδητός διαχωρισμός σε μεγάλους, σε μεσαίους και σε μικρούς. Αυτή είναι η αλήθεια, η μέγα.

Με τον Mr Χωριάτικο, Άγγελο Γιαννακόπουλο, βέβαια, παίζει να είναι σε ακόμη μεγαλύτερη ομάδα από απλά μεγάλος. Είναι πολύ μεγάλος και δεν υπάρχει κάποιος που να μας αμφισβητεί, σε αυτό που λέμε. Και ο οποίος, τα φώτα της δημοσιότητάς δεν τα γουστάρει καθόλου. Σοβαρά, άλλο που το Tsipas Blog, δεν τα λέει καρμπόν με τους άλλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και γι’ αυτό, όπως μου είπε μια πολύ έγκυρη “πηγή” μου, που από τους προϊστορικούς χρόνους, τον σέβονται όλοι και παίζει στο δαχτυλακι τα αθέατα παιχνίδια, ανοίγει μαγαζάρα στην Ρόδο. Που εκεί, ο Γιαννακόπουλος, πλέον διαθέτει έναν κολοσσό από ακίνητα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ΝΟΡ (Ναυτικός Όμιλος Ρόδου), που ήταν πρώην κρατικό κολυμβήτριο και είχε δίπλα μια καφετέρια. Ο Γιαννακόπουλος, μαζί με τον συνεργάτη του, από το νησί των ιπποτών, πήρε όλη την έκταση, με σκοπό να το κάνουν το “καλύτερο μαγαζί” στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης : Βέρτης, αποκάλυψη, στο Tsipas Blog : Σκέψη -και- για άλλο … YTON

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.