Ο δυνατός Α.Γιαννακόπουλος θα συνεταιριστεί με τον άντρα της Χρύσπα

Άγγελος Γιαννακόπουλος- Παναγιώτης Νικολάου

Η δουλειά στη νύχτα, δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Καμία. Σήμερα είναι το μαύρο και παλιά ήταν το άσπρο. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Βασικό κομμάτι, το πιο βασικό, βέβαια, στην επιβίωση της ομάδας, όλων των ομάδων, είναι οι συνεργασίες. Από αυτό ξεκινάνε όλα. Αυτός είναι ο αρχηγός. Το Νο 1 άτομο στην ιεραρχία του Τσίπας Μπλοκ. Μετά το αφεντικό, μετά ο προπονητής, ο διαχειριστής, που ελέγχει τους συνεργάτες του αφεντικού, έχει την επίβλεψη της λειτουργίας της ομάδας. Και μετά αυτός που αναλαμβάνει να την διαχειριστεί εμπορικά.

Συνεργασίες στη μετα-Covid εποχή. Κάποιες άντεξαν, κάποιες χάλασαν, κάποιες άλλες γεννήθηκαν. Σε αυτό το πάρε-δώσε, στο ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν, ποιοι δανείζονται και με ποιες προϋποθέσεις…Στα μεγάλα αφεντικό, αυτός που λέγεται Άγγελος Γιαννακόπουλος, και έχει το πρώτο λόγο σε οτιδήποτε, θα βάλει στο μάτι, επέλεξε νέα ομάδα, για να συνεργαστεί, στο Vandom. Στο υπέρ-εντυπωσιακό εστιατόριο με θεατράλε διάθεση, στο Θησείο, που με το που άνοιξε πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, έκλεισε στο καπάκι, λόγω μέτρων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν. Δεν θα συνεχίσει με τους Voodaiους, που σημαίνει θα συνεχίσει με άλλους, που σημαίνει σε άλλο θέμα, δεν θα είναι πια Vandoom. θα το κάνει μουσική σκηνή, ξεκινάει με Ελεονώρα Ζουγανέλη. Θα συναιτεριστεί με τον άντρα της Χρύσπας, τον Παναγιώτη Νικολάου, σε αυτό το πρότζεκτ.

Ίσως και σε άλλα.

Διαβάστε επίσης : Αποδέχτηκε το Galea ο Α.Γιαννακόπουλος, γιατί υπάρχει ο Πάτσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.