Είστε έτοιμοι ;

Κωνσταντίνος Αργυρός- Ελένη Φουρέιρα - Γίωργος Κακοσαίος

Με τον καλύτερο τρόπο, το Teatro Athens είπε ”Καλό μήνα” χθες, Τρίτη.. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την πανδημία, τα οποία, την νύχτα, την ακουμπούν επιδερμικά. «Είστε έτοιμοι» έγραφε στη λεζάντα και σωστά σου δίνει τη διάθεση της βόμβας, που είναι έτοιμη να σκάσει. Σωστά, καθόλου κατά… λάθος. Τη λέξη βόμβα, την λες μόνο σε κάτι πολύ μεγάλο. Σε κάτι που θα έχει μεγάλες επιπτώσεις..

Με παρόμοια μοιάζει η κατάσταση, που μέσα του Νοέμβρη, λογικά, δρομολογείται να βγει στην επιφάνεια του νυχτερινού κέντρου του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Θα υπάρχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρείρα, ο Γιώργος Κακοσαίος. Είσαι εκτός θέματος αν μιλήσεις για…κάτι λιγότερο. Υπάρχει βόμβα ναπλάμ. Υπάρχει συσκευή γεμάτη εκρηκτικά, που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα της νύχτας, που θα φέρει νέες ισορροπίες, που θα αλλάξει τα σχέδια των άλλων. Που θα διατηρήσει τον Μπερτάκη καβάλα στο άλογο. Όπως τον διατηρεί τώρα ο Οικονομόπουλος στο Φαντασία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.