Να τον κάνουν να ντρέπεται να κυκλοφορήσει

Ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, τα νέα μέτρα, για την αναχαίτιση του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, που δείχνει ότι είναι σφοδρό. Θα ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μόνο για τους μη εμβολιασμένους και έτσι έπρεπε.

Πιάνουμε το κομμάτι νύχτα. Τι λέει ο παίκτης και με μεγάλη βεβαιότητα; Είμαι ικανοποιημένος, μπράβο στην κυβέρνηση. Δεν μας αγγίζει. Ίσως έκανε την καλύτερη εμφάνιση της τα τελευταία τρία χρόνια. Όχι ότι μπορούσε να είναι και αλλιώς, τελείωσαν τα λεφτά. Το πρώτο που λες είναι αυτό, αν είσαι στο γήπεδο μέσα, όχι στην εξέδρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δεύτερο που λες είναι ότι ξεκινάει το ματς και μια ομάδα, ξέρει πως δεν θα βλέπεται, θα απογοητεύει τους οπαδούς της. Για αυτό συνεχίζει τις προκλήσεις, να παίζει πονηρά. Ή νομίζει πως απευθύνεται σε κάποιους ηλίθιους, πως το μαύρο, θα το παρουσιάζει άσπρο και η κυβέρνηση, θα έχει οφθαλμολογική ανωμαλία. Ότι θα μπορεί να την κοροϊδεύει. Να την δουλέψει.

Το τρίτο ότι όλα αυτά τελείωσαν. Γιατί, όμως; Επειδή συνειδητά στο λέει εκ των προτέρων και το εννοεί. Το όνομα του ζαβολιάρη μαγαζιού, θα το παραλάβουν οι δημοσιογράφοι και θα τον διασύρουν. Να τον κάνουν να ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Επειδή κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει στις πλάτες των άλλων, των περισσότερο σωστών άλλων. Επειδή κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δυσφημεί την νύχτα.

Επιπλέον, αυξάνονται τα πρόστιμα, καθώς θα ξεκινούν από τα 5.000 ευρώ, ενώ θα ισχύει δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.