Ο Οικονομόπουλος δίνει απαντήσεις στο Φαντασία

Ανεβαίνει, είναι στα επάνω του κι είναι επόμενο να προκαλεί το ενδιαφέρον. Μέχρι που θα το πάει, πόσο υψηλά ακόμα η μετοχή στο χρηματιστήριο, η θεατρική παράσταση που έφτασε τις 300 πχ. ξεπέρασε τις 400 φορές, η θεαματικότητα του τάδε σήριαλ, το ποσοστό του δείνα κόμματος στα γκάλοπ.

Το ίδιο η μετοχή ενός τραγουδιστή ή μιας ομάδας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της νύχτας. Κι αυτό το γεγονός, είναι αντικείμενο συζήτησης. Για παράδειγμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, που ξεκίνησε σε μαγαζί οργανωμένο, το Fantasia, του Κώστα Μπερτάκη. Δύο βδομάδες εκεί, και τον έχει πάρει η ανηφόρα. Σπάει όλα τα κοντέρ. Κάνει σαρωτική επιτυχία. Και να θες, να μην το αποδεχτείς, να πεις το αντίθετο, κάτι άλλο, δεν γίνεται, όταν μιλάει η δυναμική των πραγμάτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλαγές στη σκηνική και την επικοινωνιακή του προσέγγιση. Εξελίσσεται και δικαιώνεται για την επιλογή του.. και όσον αφορά τον χώρο, αλλά των Πέτρου Ιακωβίδη-Ήβης Αδάμου, να είναι στο πλευρό του. Δημιουργώντας το καλύτερο πρόγραμμα της πόλης, που σε καθηλώνει. Λαμπερό και πλούσιο σε εικόνα και αισθητική. Πιο πάνω δεν έχει.

Στην περίπτωση του Οικονομόπουλου, ταίριαξε με Φαντασία και έδωσε απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνεις, για το ποιος είναι.

Φανερό ότι αρχίζει με νίκη την μακροπρόθεσμη πολυετή συνεργασία του με τον Μπερτάκη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης : Στο Οικονομόπουλος- Αργυρός ηττήθηκαν όλοι…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.