Στο Οικονομόπουλος- Αργυρός ηττήθηκαν όλοι…

Ξεκίνησε ο Οικονομόπουλος στο Φαντασία και δέχτηκε, μεταξύ άλλων, την επίσκεψη Αργυρού. Με αναμενόμενα αποτελέσματα. Τον ανέβασε στη πίστα. Έτσι επιτάσσουν οι καλοί τρόποι φιλοξενίας και ειδικά όταν ο επισκέπτης είναι φίρμα.

Την απρόσμενη μουσική συνύπαρξη αυτή, θα την ξανά δούμε, στην εν λόγω έδρα, που πριν πάει ο Οικονομόπουλος, ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τον Αργυρό; Στο ερώτημα, στην υπόθεση, σε αυτούς που την έβαλα πάνω στο τραπέζι, πήρα μια απάντηση, όχι δύο απαντήσεις. “Στη νύχτα, δεν κάνουμε προβλέψεις, γιατί όλα γίνονται, όλα τα έχουμε δει. Κινδυνεύει να διασυρθεί αυτός που θα τολμήσει προγνωστικό. Τώρα, για αυτό που λες, έγινε μια, γιατί ήταν υποχρέωση που έπρεπε να βγει. Ανήκουν στην ίδια ομάδα του πρωταθλητή επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Αλλά το να επαναληφθεί, πολύ δύσκολο. Τι λες!”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιο είναι το σχόλιο που προσφέρεται δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση από το Τσίπας Μπλοκ, για τη νέα μουσική συνύπαρξη Οικονομόπουλου- Αργυρού, επί πίστας Φαντασία, που έγινε χθες το βράδυ και εξασφαλίσαμε αποκλειστικό πλάνο ;

Το πράμα ήρθε έτσι που σβήνεις αν υπολόγιζες τα παραπάνω, επειδή θα ηττηθείς, που ηττήθηκες. Όπως και όλοι στη νύχτα, που όταν ο Μπερτάκης, έκανε την μεταγραφή-βόμβα του Οικονομόπουλου, είπαν : “δεν μπορείς να κρατήσεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη”.

Γράψε λάθος, μπορείς να τα κρατήσεις και μάλιστα αρμονικά. Αυτό. Επίσης γράψε αρκεί εσύ, να είσαι μόνο καλός στρατηγός. Και ο Μπερτάκης είναι.

Διαβάστε επίσης : Τι έχει να γίνει, αν αυτοί οι δύο τύποι, πάνε ποτέ μαζί…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.