Ανεβαίνει πολύ η Λέση

Τσίπας Μπλοκ. Το μέσο που κάνει παιχνίδι στο διαδίκτυο, που πυροβολεί στο γίγνεσθαι της νύχτας, πανελλαδικά. Ξέρει πως να τραβήξει την προσοχή. Να παρουσιάσει ένα θέμα, να τσιμπήσει ο αναγνώστης, να το διαβάσει και να… συγκινηθούν οι μεγάλοι παίχτες.

Αυτό κάνει τώρα τελευταία με την Βίβιαν Λέση. Μια εκ των πολύ βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας του νυχτερινού κέντρου στη Πάτρα, Papakia Live Stage. Την διαβάζουν όλοι από εμάς. Δεν μένει αδιάφορη, συγκινεί, και μάλιστα και τους θεωρητικά αντιπάλους της. Και τι αντιπάλους, από το πρώτο ράφι, ψηλά. Τον Άκη Δείξιμο και στον Κώστα Δόξα, που ντύνουν από πάνω έως κάτω, από την αρχή έως το τέλος, το φετινό Metropolis.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συναντήθηκαν τυχαία και τα είπαν, με τον Δόξα και τον Δείξικο, να λένε στην Βίβιαν, ότι ο δυνατός και με μεγάλες γνωριμίες στη Αθήνα ΤΣΙΠΑΣ, μόνο τυχαία δεν γράφει για σένα. Κάτι βλέπει και οπωσδήποτε περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο του έργου..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.