Αυτός είναι ο 40χρονος “ψυχάκιας” που δολοφόνησε στην μέση του δρόμου στην Νέα Ερυθραία υπάλληλο εταιρείας Φυσικού Αερίου και τραυμάτισε έναν ακόμη… επειδή του είχαν κάνει μάγια!

Ο 40χρονος ο οποίος απέδωσε αρχικά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι η πράξη του οφείλεται σε εντολές «του σατανά» και ότι του έχουν κάνει μαύρη μαγεία, ήταν λάτρης των πολεμικών τεχνών. Ο ίδιος σε αρκετά βίντεο που αναρτούσε στο λογαριασμό του στο facebook «παρέδιδε μαθήματα» από την ταράτσα του σπιτιού στους διαδικτυακούς του φίλους ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται να κρατά και το ένα από τα σπαθιά σαμουράι το οποίο μαζί με άλλα όπλα (περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, δρεπάνια, λεπίδες σε σχήμα άστρου) και σφαίρες βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

Σήμερα το πρωί ο «σαμουράι» δολοφόνος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί.

-edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.