Τι έχει να γίνει, αν αυτοί οι δύο τύποι, πάνε ποτέ μαζί…

Αν μιλάμε σοβαρά, για την πολύ ωραία συνάντηση Οικονομόπουλου-Αργυρού, χθες στο στο Fantasia, στην πρεμιέρα του πρώτου. Για το οποίο, γέμισε με ιστορίες, με αποσπάσματα, το σύμπαν του instagram. Με μια κουβέντα. Αν ποτέ τα καταφέρει ο πρόεδρος Μπερτάκης και να τους πείσει να τους βάλει μαζί, θα έχει εξασφαλισμένη την κούπα, για τα επόμενα 100 χρόνια. Με το που θα ανακοινώσει το…νυχτερινό γεγονός, θα το αναφέρουν άπαντα τα μμε. Κανάλια, ραδιόφωνα, σάιτ, εφημερίδες, χαμός.

Μόνο αυτό; Ξέρουν πολύ καλά ότι δύσκολο τέτοιο σχέδιο, αλλά αν λέμε αν, κολλήσουν αυτοί οι δύο, θα διαλύσουν όλα τα ρεκόρ. Οι ανταγωνιστές θα χάσουν τον ύπνο τους, άρα θα βλέπουν εφιάλτες.. Και αν κάνει το θαύμα ο Μπερτάκης, γιατί για θαύμα θα πρόκειται, θα πάρει λεφτά σε σακούλες. Μόνο που θα χρειαστεί γήπεδο ποδοσφαίρου, να χωρέσει τους χιλιάδες κόσμου, που θα πρέπει, αναγκαστικά και αναγκαία, να βάλουν και … πολιτικούς, για να εξασφαλίσουν μια θέση στο όνειρο. Σίγουρα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Επέστρεψε ο Μπερτάκης, επέστρεψε η Νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.