Τι έχει να γίνει, αν αυτοί οι δύο τύποι, πάνε ποτέ μαζί…

Αν μιλάμε σοβαρά, για την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση Οικονομόπουλου-Αργυρού, το βράδυ της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, το κέντρο Vogue, στην πρεμιέρα του πρώτου. Για το οποίο, γέμισε με ιστορίες, με αποσπάσματα, το σύμπαν του instagram. Με μια κουβέντα. Αν ποτέ τα καταφέρει ο πρόεδρος Μπερτάκης και να τους πείσει να τους βάλει μαζί, θα έχει εξασφαλισμένη την κούπα, για τα επόμενα 100 χρόνια. Με το που θα ανακοινώσει το…νυχτερινό γεγονός, θα το αναφέρουν άπαντα τα μμε. Κανάλια, ραδιόφωνα, σάιτ, εφημερίδες, χαμός.

Μόνο αυτό; Ξέρουν πολύ καλά ότι δύσκολο τέτοιο σχέδιο, αλλά αν λέμε αν, κολλήσουν αυτοί οι δύο, θα διαλύσουν όλα τα ρεκόρ. Οι ανταγωνιστές, ακόμη και οι παραδοσιακές δυνάμεις, θα χάσουν τον ύπνο τους, σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθούν. Και αν κάνει το θαύμα ο Μπερτάκης, γιατί για θαύμα θα πρόκειται, θα πάρει λεφτά σε σακούλες. Αρκεί μια φορά να γίνει αυτή η δουλειά. Ξέρει ότι θα του εξασφαλίσει τα κέρδη που κάθε άλλη, θα του τα δώσει σε πέντε δισεκατομμύρια χρόνια. Μόνο που θα χρειαστεί γήπεδο ποδοσφαίρου, να χωρέσει τους χιλιάδες κόσμου. Και, μάλιστα, θα φτάσουν σε σημείο να βάλουν γνωστούς και φίλους, ίσως και πολιτικούς, θα τους βάλουν όλους λοιπόν, για να εξασφαλίσουν μια θέση στο όνειρο. Σίγουρα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Επέστρεψε ο Μπερτάκης, επέστρεψε η Νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.