Δεν υπήρξε καμιά ΔΕΘ, Οικονομόπουλος υπήρξε μόνο- Και για αυτό η ευτυχία, όπως και η ανακούφιση, φώτιζαν το πρόσωπό του Κώστα Μπερτάκη

Οι μεγάλοι και οι μικροί, και όποιος άλλος. Είτε είναι σπουδαίος, γρήγορος, σοβαρός. Είτε γιορτάζει του αγίου τίποτα και του όσιου ανύπαρκτου. Είτε είναι καινούργιος, είτε πιο παλιός. Είτε είναι γηγενής, είτε ένας εξόριστος. Όλοι λοιπόν κάνουν τη δουλειά τους. Έχουν μια δουλειά να κάνουν.

Την δική του δουλειά, έκανε και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο κατά πολλούς μεγαλύτερος ερμηνευτής της γενιάς του. Και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Διότι η επανεμφάνιση του στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη. Άφησε την εντύπωση, το μήνυμα, το αποτύπωμα, ως το πολύ σημαντικό γεγονός, θρίαμβος κανονικός. Έκανε ρεκόρ. Σε τέτοιο βαθμό που πολλοί υποστήριξαν πως νίκησε και την Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκη, που γινόταν την ίδια μέρα. Δεν υπήρξε καμιά ΔΕΘ, Οικονομόπουλος υπήρξε μόνο. Περισσότεροι παρακολουθήσαν το ματς του στο Vogue. Φοβερό, ε; Μαζί του, ο ανεβασμένος και αγαπητός Γιώργος Λιβάνης και η κουκλάρα Ήβη Αδάμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σiγουρο κι αυτό. Ότι ο Κώστας Μπερτάκης, είχε κάθε λόγο, είχε όλους τους λόγους, η ευτυχία, όπως και η ανακούφιση, να φωτίζουν το πρόσωπό σου.. Πάντα τραβάει η υπόσχεση… O Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται το καλύτερο. Σίγουρα για 6 εβδομάδες συνεχίζει τη δουλειά που μόλις ξεκίνησε, και στην συνέχεια θα κατέβει στην Αθήνα στο Fantasia .

Διαβάστε επίσης : Τι έχει να γίνει, αν αυτοί οι δύο τύποι, πάνε ποτέ μαζί…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.