Φέρνουν και Βρεττό ! Τις Κυριακές, στο Voodoo

Πριν πούμε τα ονόματα. Αρκεί να μεταφέρουμε ένα άγνωστο για το ευρύ κοινό, γνωστό για το tsipasblog.gr, γεγονός που μόνο του φωτογραφίζει το – ουσιαστικά σε επίπεδο πρεστίζ και γοήτρου – ανέβασμα όσον εμπλέκονται με το Voodoo. Το κλαμπ αυτό στο Γκάζι, συμφερόντων όχι ενός ατόμου, αλλά αρκετών, δηλαδή ομάδας, που ξεκίνησαν μαζί και παρά την μεγάλη ταχύτητά που ανέπτυξαν στη πορεία, παραμένουν δεμένοι. Οι άνθρωποι, άλλωστε, κάνουν τα μαγαζιά, το ένα και το άλλο, αλλά να είναι αγαπημένοι.

Το γεγονός. Πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη. Ενός μήνα δύσκολου, του πιο δύσκολου, και αυτοί, από την Τρίτη, έβαλαν το έβδομο συνεχόμενο στοπ, στις κρατήσεις, για την Παρασκευή, που είναι ο Νικηφόρος. Αυτό συμβαίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων, για να μπούμε στο θέμα μας. Οι επιχειρηματίες και τα στελέχη του Voodoo, δεν εφησυχάζουν. Αντί αυτού, έψαχναν τον Ηλία Βρεττό, για να πάρουν το οκέυ του, για να του δώσουν τη σκυτάλη της Κυριακής. Τελικά, τα βρήκαν. Και μιλάμε για τραγουδιστή, που το πολύ μοδάτο μότο της νύχτας, της νέας εποχής, το live clubbing, είναι ραμμένο πάνω του. Που σε επίπεδο πελατείας, είναι σε πολύ καλό. Που πριν δώσει τα χέρια με το Voodoo, είχε αρκετές άλλες προτάσεις. Που τις Τετάρτες, θα είναι Θεσσαλονίκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.