Η Μύκονος, που πλέον πάει Lohan και ο διάσημος Dj-άνω των 30 χιλιάδων ευρώ- στις 27 Νοεμβρίου

Χειμερινό μαγαζί στην Αθήνα. Το πιο «μοδάτο». Στα παλιά τα χρόνια, ήτανε κάτι περισσότερο από έκπληξη, να φέρει, να κερδίσει, να προσελκύσει πελάτες, που το καλοκαίρι ήσασταν στην Μύκονο. Έκαναν εκεί το μεγάλο παιχνίδι. Άρα είναι κατανοητό πώς μιλάμε για τους ματσωμένους ξένους. Τα παλιά τα χρόνια, δηλαδή, μέχρι και πριν μας επισκεφθεί ο κορονοϊός.

Αυτό άλλαξε, τον καιρό, τον σημερινό. Το Lohan το κατάφερε, έβαλε το γκολ. Αλλά επειδή ξεκίνησε αντεπίθεση, άλλαξε μουσικό ύφος. Έγινε πιο underground, με τέκνο house. Αντίπαλος όλων των εποχών, όλων των ομάδων, όλων των προσπαθειών είναι η στασιμότητα τους. Αυτός είναι ο θάνατος τους. Μεγάλη σημασία αυτό! Να μην εξελιχθείς σε φάντασμα της φανέλας σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι που λες. Μετά την συνεργασία με τον Σταμάτη Πιζάνη, που κλείνει όλους τους διάσημους ξένους Djs στη Μύκονο, το Lohan μπήκε στο μονοπάτια αυτά. Επιβεβαιώνει, λοιπόν, στα ίσα τους μπουκ, τις στοιχηματικές εταιρείες που στις 27 του μήνα, φέρνει τον Maceo Plex, έναν από του τοπ Dj του πλανήτη και το μπάτζετ του κυμαίνεται μεταξύ 30 με 40 χιλιάδες ευρώ.

Επόμενο είναι 15 άτομα, να σε συνοδεύουν από την πόρτα μέχρι να φτάσεις στα prive. 100 ευρώ η είσοδος και να κάθεσαι στον εξώστη. Το φθηνότερο τραπέζι να είναι στα 1000 ευρώ και πάνω-πάνω. Τα κάτω δίπλα στον Dj, τουλάχιστον 3 χιλιάρικα. Κι αυτό να μην θεωρείται έκπληξη.

Διαβάστε επίσης : Τα μπουζούκια καλούν τον Άγγελο Γιαννακόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.