Επέστρεψε ο Μπερτάκης, επέστρεψε η Νύχτα

Η νυχτερινή διασκέδαση είναι μέσα στην κοινωνική ζωή. Είναι λαϊκό θέαμα. Κάθε αγώνας πρωταθλήματος νύχτα, πολύ περισσότερο τραγουδιστή δημοφιλούς, όπως π.χ. ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, που έκαναν πρεμιέρα χθες, στο Fantasia, είναι γεγονός με τη δική του σημασία. Κι όμως, έδωσαν αγώνα, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια, τραγουδιστές με εκατοντάδες χιλιάδες (!!!) οπαδούς και το πράμα δεν πέρασε στο ντούκου.

Αυτή είναι η μεγάλη νίκη Κώστα Μπερτάκη, Όχι της νύχτας συνολικά. Δεν καταλάβατε. Τα μπουζούκια, το show, διότι show είναι, βρίσκεται στα πολύ επάνω του, στον επιχειρηματία του Φαντασία. Τι έγινε, όμως με τον κορωνοϊό; Δεν πάτησε σε αυτόν, για να βρει την καλύτερη δικαιολογία, ώστε να μπει στο αγωνιστικό χώρο (σχεδόν) κάπως… μαζεμένος. Χωρίς πολλά έξοδα, στολίδια. Ούτε καν. Το εντελώς αντίθετο συνέβη. Δεν του ταιριάζουν αυτά. Πήρε πόντους και ανέβασε την θεαματικότητα της νύχτας, σαν εμπορικό προϊόν, και στην πολύ δύσκολη, επόμενη ημέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον Μπερτάκη μιλάμε, για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Αυτό που συνέβη χθες, στο στολίδι της Παραλιακής, το Φαντασία, είναι ότι γύρισαν οι νυχτερινόφιλοι, που έλεγες ότι πλέον, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θα δείχνουν την πλάτη τους. Δεν θα ξαναπάνε στο γήπεδο. Σα να γίνεται μια σημαντική παράσταση θεατρική και την αγνοούν οι θεατρόφιλοι. Σε δέκα αίθουσες προβάλλεται ταινία που έχει σαρώσει τα Όσκαρ και τα σινεμά είναι άδεια. Στη μητρόπολη θα πει το ”Κύριε ελέησον” ο αρχιεπίσκοπος και αντί να πάνε εκκλησία οι πιστοί, κάθονται σπίτι να δουν Big Brother και Survivor.

Λεπτομέρεια, καθόλου να μην πούμε και αυτό, με το οποίο, θα το κλείσουμε. Στο Φαντασία χθες, στην πρεμιέρα των Νίκου Οικονομνόπουλου-Πέτρου Ικακωβίδη-Ήβη Αδάμου, πήγαν όλοι οι αστέρες της ομάδας, του ομίλου, της οικογένειας. Αργυρός, Φουρέιρα, Κακοσαίος, Δεν έκατσαν σπίτι και την δικαιολογία, θα την είχαν έτοιμοι. Τα λεγόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Και θα δούμε κι άλλους…το έργο μόλις ξεκίνησε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.