Η Λέση στα Παπάκια στην Πάτρα δίνει…πόνο

Είναι τραγουδίστρια που δεν την ξεχνάνε οι επιχειρηματίες. Τα μαγαζιά. Της εποχής της σημερινής, που η μετακορονική νύχτα δεν έχει καμία σχέση με την προκορονική. Έχει αρχίσει ξανά, αλλά τα βήματα που κάνει, είναι σε δρόμους άγνωστους και μονοπάτια που δεν είχε ξαναπερπατήσει.

Σε αυτά τα νέα, τα πολύ ζόρικα δεδομένα, υπάρχει κάποια που δεν μασάει, βγαίνει μπροστά, έχει κόσμο που την ακολουθεί μέχρι και μπουκάλια στην πίστα καίνε για αυτήν. Γενικότερα, δίνει πόνο. Η Βίβιαν Λέση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολύ πρόσφατα, μπήκε στα πλάνα, στην κοινωνία, στην σούπερ ομάδα, με Βασίλη Μπατή και Εβίτα Σερέτη, στα Papakia, της νυχτερινής κινητής της Πάτρας. Με ταχύτητα και την νιώθουν οι τρείς στους πέντε, ίσως και όλοι.

Κάτι από χθες..

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ EBITA ΣΕΡΕΤΗ ΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 130 ΓΟΥΝΑΡΗ NEROPOLIS untenp TREETFO00 vla ÃPSIS"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.