Φέρρης, από τις θρυλικές εποχές ΠΑΣΟΚ

Ο Θοδωρής Φέρρης. Ο γνωστός Θοδωρής Φέρρης, που έχει έδρα το Romeo. Αναγεννήθηκε και αναστήθηκε στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο του Τάκη Γιγουρτάκη, στην Παραλιακή. Στην μεγάλη καψούρα του, που έγινε και πάλι πολύ προχωρημένο, πολύ ελκυστικό, πολύ φίνα, σε κάθε τομέα, όταν την διαχείριση, την διοίκησή, την εποπτεία, το μάνατζμεντ, το πήρε η ομάδα του Μανώλη Μούτσου. Και αυτός, έβαλε πρώτο βιολί της ορχήστρας, τον παίκτη Χρήστο Βαρδάλο. Γιατί ήξερε τα μπουζούκια, ενώ η ομάδα Μούτσου, δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, παρότι κάνει παπάδες σε καφέ και τα εστιατόρια.

Ε, λοιπόν, για το διάστημα, το μικρό, που βρίσκονται σε αυτό το γήπεδο, ενώ πολλοί άλλοι σύλλογοι είναι από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, κάνουν και εδώ ..παπάδες. Στο Romeo χθες ήταν ένας άλλος Φέρρης, ο καλύτερος Φέρρης της ιστορίας του, με τις εικόνες από τα λουλούδια που πήρε στα πόδια του, να είναι βγαλμένες από τις θρυλικές εποχές ΠΑΣΟΚ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αν ήμουν ο δάσκαλος του, δηλαδή Μούτσος-Βαρδάλος, δεν θα του άλλαζα στέκι. Θα τον άφηνα για 10 χρόνια στο Ρομέο. Του πάει το μαγαζί, είναι όσο όσο, κομμένο και ραμμένο, τόσο πάνω του, όσο και στις νέες απαιτήσεις της μετα-Covid Νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.