«Αν κάνει αυτά στα 21, στα 30 τι θα κάνει ;»

Υπάρχουν τραγουδιστές που σε διώχνουν. Φύγετε, μακριά. Yπάρχουν, όμως, και οι άλλοι, που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία. Και ο Γιώργος Κακοσαίος είναι μια τέτοια περίπτωση. Η πλέον χαρακτηριστική, τρανταχτή, φανερή.

Αυτό είδε ο επιχειρηματίας της νυχτερινής διασκέδασης, αυτοδημιούργητος και expert στο να βγάζει, να φτιάχνει, να μεγαλώνει, να γιγαντώνει τραγουδιστές, ο κύριος Κώστας Μπερτάκης και τον “τσίμπησε”, τον ένταξε στην ομάδα του. Και αυτό, το αποκάλυψε το tsipasblog.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καμία έκπληξη, λοιπόν. Που ο γιός του Γιάννη Πλούτραχου, που όμως δεν το διαφημίζει καθόλου, θέλει να το πάει μόνος του, στην καινούργια του, λαϊκή μουσική πρόταση, που κυκλοφόρησε πριν λίγο, από την PaniK, είναι πολύς σε όλα του. Στην ερμηνεία, στην απόδοση των στίχων του Νίκου Σαρρή. Στο συναίσθημα που μεταδίδει, στην τρομερή άνεση και έκφραση μπροστά το φακό, στο εξαιρετικό video clip, που σαν σενάριο και σαν παραγωγή είναι δια χειρός Κώστα Καρύδα. Λες και τραγουδάει χρόνια, λες και δεν είναι 21 ετών.

Κι όμως συμβαίνει αυτό, και δίκαια έχασαν το χρώμα τους, οι πιο μεγάλοι συνάδελφοι του. Αφού σκέφτονται το πονηρό και φοβούνται «Αν κάνει αυτά στα 21 του, στα 30 τι θα κάνει ; Θα μας …καβαλήσει όλους;».

Όμως αρκετά, ας ακούσουμε το «Μην Της Πείτε».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.